Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.05.2016 21:58

Atac fulger la președintele AJF Dâmbovița


A A

Tudor Emil va fi reclamat la FRF și LPF

Tudor Emil va fi reclamat la FRF și LPF
Veste proastă pentru Tudor Emil: Jordan de la Petrești îl dă în gât la federație!

* „Luni voi fi primit în audiență la LPF, iar apoi la FRF. O să-l reclam pe Tudor Emil, pentru că a telefonat la mai multe echipe, cărora le-a sugerat să aducă sau să nu aducă jucători la contestație, pentru a-l ajuta pe patronul echipei Bradul Moroeni”, a reclamat pe site-ul ziarului nostru, iar apoi telefonic, finanțatorul echipei CS Petrești, Ionel Ivașcu (Jordan)

COSTIN MIHAI


 

„Luni, la ora 10.00, voi fi primit în audiență la LPF, iar apoi la FRF. O să-l reclam pe domnul Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, pentru că a telefonat la mai multe echipe, cărora le-a sugerat să aducă sau să nu aducă jucători la contestație, pentru a-l ajuta pe patronul echipei Bradul Moroeni. Am înregistrări telefonice, prin care voi dovedi că s-a sunat la Cornești, să nu trimită jucătorul contestat de Moroeni, dar și la Pucioasa, să-l aducă pe Dragnea, constestat de noi. Cum Dragnea a întârziat, s-a întârziat și ședința Comisiei de Competiții și Disciplină, până a ajuns jucătorul. M-a sunat inclusiv cineva de la Moroeni, să-mi dezvăluie anumite lucruri. Nu vreau să spun pe cine am surprins în mașina patronului de la Moroeni (n.r. Sorin Moiceanu), înaintea ședinței de joi. Oficiali cu greutate din AJF. Se pune presiune totală pe echipe, iar arbitrii primesc ordine clare să câștige Moroeni”, a reclamat pe site-ul ziarului nostru, iar apoi telefonic, finanțatorul echipei CS Petrești, Ionel Ivașcu (Jordan), care a solicitat prezența unui oficial al FRF la următoarea ședință de la Disciplină, dar și la Apel. Sâmbătă se va juca un adevărat derby al retrogradării, Petrești – Moroeni. „Patronul de la Moroeni știa de joi, de la ora 14.00, cine ne arbitrează. Cum e posibil ca Moroeni să câștige speța cu Fieni, folosind în mod evident un jucător cu dublă legitimare? Și nu este prima dată. Moroeni ar trebui să piardă și alte meciuri în care a apelat la jucătorul cu dublă legitimare”.

                                                                  Alte comentarii

Armand Mihălăchioiu, fost arbitru: „Din curiozitate personală întreb: noii membri ai Comisiei de Apel... au fost propuși spre aprobare Comitetului Executiv de secretarul asociației? Au fost aprobați de forul respectiv? Ce caută în componența comisiei mai sus amintite o persoană angrenată și angajată politic (Dorel Popa), lucru pe care el îl recunoaște și afișează pe site-uri de socializare, știut fiind că acest lucru este strict interzis? Sau, se știe că acest lucru este împotriva regulamentelor UEFA/FIFA? Noul regulament disciplinar și statutul AJF, băgate sub nasul membrilor afiliați, la ultima Adunare Generală și votate de aceștia în necunoștință de cauză, sunt aprobate de Comitetul Executiv al FRF, întrucât NUMAI astfel au caracter de lege și pot produce efecte? Pentru a avea cvorum, comisia respectivă trebuie să aibă minim TREI membri și nu DOI, deoarece o comisie jurisdicțională, cum este și cea de Apel, este OBLIGATORIU să fie alcătuită din minim CINCI membri”.

Adrian Iorga, antrenor PCM Ungureni: „Ar mai fi fost la Apel și speța de la meciul Răcari - Ghimpați. Dar, nejudecată de săptămâni întregi și la presiunile Primăriei Ghimpați, cei de la Răcari au renunțat la Apel! Sigur, au primit instrucțiuni clare de la domnul Gigi Ionescu, cel ce se ocupă cu promovarea echipei din Ghimpați? Dezinteresat? Păi cum Dumnezeu să se ocupe dezinteresat, domnule? A promis încă din primăvară, când eu am venit la Ungureni, că îi promovează, și uite, domne, că a reușit! Felicitări nea Gigi! Măcar de data asta ai pariat bine! Promovează Ghimpați!.. Aștept cu nerăbdare să mă amenințați cu judecata. Nu uitați că nu am șters nici un mesaj de pe facebook. Nici măcar cele în care îmi spuneați că am câte un jucător bolnav și trebuie adus la medicul Gigi Ionescu!”

Romulus Vlad, director sportiv Voința Bezdead: „Tăcere exagerată a CCD (n.r. se referă la incidentele semnalate de ziarul nostru la meciul Runcu – Gemenea, în urma cărora poliția a întocmit un dosar penal). Rușinică domnilor jurați ai CCD. Dumneavoastră, domnule Gigi Ionescu, nici acum nu recunoașteți că aveți o mare parte de vină? Da, nu aveți drept de vot, dar funcția de secretar de comisie vă obligă să puneți la dispoziția comisiei raportul de joc, pentru că, după câte am înțeles, au fost ceva evenimente, plus cartonaș roșu? Am verificat pe site-ul AJF și nu apare nici o vorbă despre conflictele de la Runcu. Domnule Tinel Aldea.. vă acuzam că vă antepronunțați. Acum ce aveți de zis? Sunteți membru cu drept de vot și jurnalist. După ședințele de joi, dumneavoastră postați deciziile. Întrebare: ați avut pe masă de lucru (judecată) cazul Runcu? Dacă da, care a fost motivul că nu s-a comunicat decizia comisiei?”.

Daniel Micu, oficial Avicola Tărtășești: „FC Petrești – Avicola Tărtășești… 3-0. Și vă puppp” (n.r. pe teren a fost 6-0 pentru Tărtășești, însă gazdele au formulat o contestație)

P.S. Nu vom publica decât mesajele care conțin un limbaj decent. 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 30.05.2016 23:27

DL Jordan pastreaza bani ca tot in liga 5 o sa joci.Acolo meritati dupa cum tratati echipele vizitatoare.Dar ce fac arbitri si observatorul le ie frica sa scrie in raport de cele intamplate?FRATILOR TREZITIVA.....


Trimis de arbitru la 28.05.2016 14:19

Decand nu face delegarile Gligoras,acestea sant cunoscute mult mai devreme.
Cand le facea el se aflau numai la sedinta de joi de la ora 18,de acea l-au indepartat de la delegari.Partas la acest lucru este si presedintele Negoescu caruia nu-i convenea atitudinea lui Gligoras vis a vis de delegari si multe altele.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale