Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.11.2021 00:12

La Primăria Pucioasa,


A A

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

*Primăria Pucioasa a încărcat zilele trecute trei solicitări de finanțare

*Două dintre ele sunt pentru modernizarea și reabilitarea unor străzi ale orașului, iar al treilea are ca obiectiv ridicarea unui pod spre Pucioasa sat

 

Pucioasa are în derulare mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului. Acest lucru nu a oprit administrația publică locală să acceseze fonduri și pentru alte investiții pe programul Anghel Saligny. Recent, Constantin Ana, edilul orașului, a oferit o veste bună pentru localnici.

„Într-o perioada în care atât POR 2021-2027, cât și PNRR pun acceptul pe digitalizare și pe alte false priorități, programul Anghel Saligny (sau PNDL3 cum este popular denumit) reprezintă singura soluție a primarilor de toate culorile, de a avea acces la surse de finanțare pentru nevoile REALE ale comunităților!!!

Sigur, când o să avem apa și canal peste tot (pe românește vom scăpa de WC-ul din grădină), vom avea asfalt în toate comunitățile, ne putem apleca liniștiți și spre digitalizare!  Până atunci încercam să profitam la maxim de acest program, așa că noi am încărcat astăzi în platforma MDLPA 3 solicitări de finanțare, 2 proiecte fiind proiecte de modernizare și reabilitare a unor străzi de pe raza orașului Pucioasa, iar al treilea proiect are că obiectiv realizarea unui nou pod spre Pucioasa sat, valoarea totala a proiectelor fiind de 43 milioane lei!

Sper să avem succes cu toate cele trei investiții, nu de alta dar pe lângă primarii PSD și PNL observăm că și puținii primarii USR din țara se înghesuie să depună solicitări de finanțare, în ciuda ipocriziei de care au dat dovada conducătorii lor, atunci când au sabotat cu seninătate acest program (așa se întâmplă cu cei care nu au habar de administrație și emană prin toți porii demagogie)!!!”, a fost mesajul primarului din Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Președintele CJD, mesaj categoric pentru primari în programul de apă-canal
„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale