Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2021 00:12

În planurile administrației publice a județului Dâmbovița,


A A

Trei proiecte de centuri ocolitoare pentru Târgoviște, Fieni, Pucioasa și Găești

Trei proiecte de centuri ocolitoare pentru Târgoviște, Fieni, Pucioasa și Găești

*Una dintre investiții este cea a inelului doi de centură pentru municipiul Târgoviște, cu o valoare de 153 de milioane de euro

*De asemenea, administrația publică județeană lucrează la drumul de legătură de pe DN 71, unde se construiește o centură ocolitoare pentru orașele din nordul județului, Fieni și Pucioasa, valoarea acestui proiect fiind de peste 130 de milioane de euro

*Totodată, se mai lucrează la centura ocolitoare pentru orașul Găești, valoarea investiției este de 18 milioane de euro

 

Infrastructura rutieră din județul Dâmbovița este într-un amplu proces de modernizare și reabilitare! Zilele trecute a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, în care se regăsesc 52 de unități administrativ-teritoriale, valoarea programului fiind de aproximativ 450 de milioane de lei.  Recent, președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan a precizat în cadrul unei conferințe de presă că sunt în lucru mai multe proiecte derulate pe zona de infrastructură rutieră. Una dintre investiții este cea a inelului doi de centură pentru municipiul Târgoviște, cu o valoare de 153 de milioane de euro.

De asemenea, administrația publică județeană lucrează la drumul de legătură de pe DN 71, unde se construiește o centură ocolitoare pentru orașele din nordul județului, Fieni și Pucioasa, valoarea acestui proiect fiind de peste 130 de milioane de euro. Totodată, se mai lucrează la centura ocolitoare pentru orașul Găești, valoarea investiției este de 18 milioane de euro.

,,Administrația județeană are în lucru mai multe proiecte importante pe infrastructura rutieră. Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările la inul doi de centură pentru municipiul Târgoviște, cu o valoare de 153 de milioane de euro. Drumul de legătură din DN 71,  cu o centură ocolitoare pentru cele două orașe din nordul județului, Pucioasa și Fieni, cu o valoare de peste 130 de milioane de euro. Și nu în ultimul rând, centura ocolitoare a orașului Găești, cu o valoare de 18 milioane de euro. Au fost semnate contractele de execuție pentru POIM, unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre, pentru 52 de localități din județ”, a confirmat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicaliștii, rezervați privind dezghețarea salariilor în 2022
Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Sindicaliștii Automecanica demontează scandalul tancurilor românești
Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!
439 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Demersuri pentru reabilitarea Școlii de Centru pe POR 2021-2027
Vizită ministerială surpriză la Automecanica Moreni!
Proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Răzvad
Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale