Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2021 00:18

Pe noul program de investiții „Anghel Saligny”,


A A

Trei mari bulevarde din Târgoviște, reabilitate cu fonduri de la bugetul național

Trei mari bulevarde din Târgoviște, reabilitate cu fonduri de la bugetul național

*Primarul Daniel Cristian Stan a confirmat că vor avea loc mai multe modificări pe zona de infrastructură rutieră a municipiului Târgoviște

 

Administrația publică locală târgovișteană pregătește câteva proiecte de mare anvergură pe noul programul național de investiții Anghel Saligny. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat recent că vor fi reabilitate trei mari bulevarde din municipiu și alte străzi din microraioanele patru și cinci. Edilul a anunțat că sunt pregătite lucrări de reabilitare și pentru bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, pe fonduri europene. Daniel Cristian Stan a confirmat că vor avea loc mai multe modificări pe zona de infrastructură rutieră a municipiului Târgoviște.

„Un proiect de peste 25 de milioane de lei”

„Vom accesa fonduri și pe programul Anghel Saligny, unde vom demara proiecte care vizează inclusiv modernizarea bulevardelor mari din municipiul Târgoviște, cum ar fi; Calea Domnească, bulevardul Independenței, bulevardul Libertății, un proiect de peste 25 de milioane de lei. Sper să îl finanțăm pe noul program Anghel Saligny.

De asemenea, am accesat pentru bulevardul Mircea cel Bătrân și Regele Carol surse de finanțare prin fonduri europene, strada Gării și Stancu Ion tot pe fonduri europene... Mai rămâne Constantin Brâncoveanu pentru care mai trebuie să găsim sursă de finanțare. Astfel vom termina cu bulevardele mari din Târgoviște, Să nu uităm de centura municipiului Târgoviște, care a fost realizat tot pe fonduri europene.

Tot pe programul Anghel Saligny vom reabilita și niște străzi din microraionul numărul cinci și microraionul numărul patru. Aici mă refer la străzile Ana Ipătescu, Pârvan Popescu, Calea Câmpulung de lângă Primăria Târgoviște. Pentru aceste străzi, valoarea se ridică undeva la 7 milioane de lei. Aceste proiecte le vom depune în următoarele două săptămâni”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi proiecte pentru fluidizarea traficului rutier
„România trebuie să se scuture odată”
P.U.Z. - “INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN - DEZMEMBRARE
Plăți în avans pentru cererile unice ale fermierilor
Sindicaliștii, rezervați privind dezghețarea salariilor în 2022
Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Sindicaliștii Automecanica demontează scandalul tancurilor românești
Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!
439 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale