Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.12.2020 00:25

Proiectul devine realitate


A A

Transportul public se înnoieºte la Târgoviºte

Transportul public se înnoieºte la Târgoviºte

* Primarul Daniel Cristian Stan a anunþat cã vor fi în total 40 de autobuze noi, iar 28 dintre ele vor ajunge în Târgoviºte la jumãtatea lunii martie 2021 * De asemenea, mai sunt alte 12 autobuze aflate în licitaþie, dar trebuie sã fie stabilit câºtigãtorul acesteia, procedura fiind încã în desfãºurare

 

ªtefan Khalil


Mijlocul de transport în comun care se regãseºte pe drumurile celor mai importante oraºe ale lumii a fost prezentat de administraþia publicã localã ieri, la Târgoviºte. Edilul Daniel Cristian Stan, însoþit de viceprimarii Cãtãlin Rãdulescu, Monica Ilie ºi City Managerul, Gabriel Boriga, au fost prezenþi la o conferinþã de presã, organizatã la sediul Servicii Publice Municipale, în care a avut loc prezentarea oficialã a primului autobuz ultra-modern, Mercedes – Benz, punându-se practic prima cãrãmidã la modernizarea transportului public în comun, din municipiul Târgoviºte. La acest eveniment a luat parte ºi întreaga conducere a Consiliului Judeþean Dâmboviþa, reprezentatã de preºedintele Corneliu ªtefan ºi vicepreºedinþii Luciana Cristea ºi Antonel Jîjîie. Conducerea Primãriei Târgoviºte a anunþat cã pentru aceste autobuze va fi dotat service-ul care va fi folosit pentru întreþinerea noilor mijloace de transport public. ,,Avem primele rezultate palpabile ale celui mai mare proiect din istoria municipiului Târgoviºte. Este vorba despre douã proiecte pe fonduri europene, cu o valoare cumulatã de aproximativ 170 de milioane de lei ºi ieri a fost livrat la Târgoviºte primul autobuz Mercedes - Benz Citaro - Hybrid, din cele 28 de autobuze, de aceeaºi marcã, care vor ajunge în Târgoviºte la jumãtatea lunii martie. Tot pânã atunci va fi implementat ºi sistemul de management al transportului local în municipiul Târgoviºte. Va fi dotat service-ul, care va fi folosit pentru mentenanþa acestor autobuze. Cea mai mare parte a autobuzelor, vor ajunge undeva la finalul lunii februarie (...) Acest autobuz care a sosit acum, va fi utilizat de personalul de aici pentru a se obiºnui cu aceste autobuze, cu dotãri absolut extraordinare. Veþi vedea cã este o diferenþã de la cer la pãmânt între actualele autobuze pe care le avem acum în circulaþie ºi acest autobuz, care oferã condiþii de siguranþã, condiþii de confort ºi este autobuzul care circulã astãzi pe strãzile din Madrid, în marile oraºe din Germania... Este într-adevãr o schimbare radicalã, în bine, pe ceea ce înseamnã transportul public în comun din municipiul Târgoviºte ºi este doar începutul implementãrii celui mai mare proiect din istoria acestui oraº, pentru cã în afara acestor 28 de autobuze, mai avem încã 12 autobuze în licitaþie în acest moment, 40 de asemenea bijuterii pe roþi...probabil tot Mercedes, dar rãmâne de vãzut pentru cã nu ºtim cine va câºtiga licitaþia pentru cele 12 autobuze. De asemenea, foarte curând, probabil în prima parte a anului viitor vor începe lucrãrile de construcþie a Depoului din zona Complexului Turistic de Nataþie. ªi nu în ultimul rând, a unei staþii de capãt în aceastã zonã ºi unei staþii de capãt undeva la intrarea în municipiul Târgoviºte, lângã Oþel Inox”, a declarat primarul municipiului Târgoviºte, Daniel Cristian Stan.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Sã nu ne uitãm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouã pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidãrii identitãții culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivitãți de Ziua Poliției Române
Conferințã pe tema pericolului drogurilor
Mincinoºii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sã nu ne uitãm istoria

Când îþi uiþi istoria, ca popor, efectul este unul singur ºi tragic: eºti exclus din istorie. Când, de bunãvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildã de la tiranii inventatori ai globalizãrii neo-marxiste – îþi uiþi trecutul, mai ales lecþiile sale existenþiale, este bine ºtiut/ºi de ºtiut cã nu ai posibilitatea sã-þi prevezi ºi, astfel, sã-þi construieºti viitorul.

[citeºte tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale