Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.01.2019 00:25

Ieri, conducerea PNL Târgoviște a anunțat că așteaptă răspunsuri de la Primărie pentru un Memoriu în 10 puncte


A A

Transportul public, mărul discordiei politice la Târgoviște

Transportul public, mărul discordiei politice la Târgoviște

VIOLETA STANCIU

 


 

Nici nu a început bine anul 2019... că partidele politice din județul Dâmbovița au dat deja startul conferințelor de presă! Să fie de vină alegerile europarlamentare care se apropie? Liberalii dâmbovițeni au organizat ieri prima conferință de presă din acest an, la care au participat președintele Virgil Guran, președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu și consilierul județean, Gabriel Grozavu.

Primul la cuvânt a fost Aurelian Cotinescu, care a adus din nou în prim plan subiectul AITT. Acesta și-a arătat nemulțumirea vizavi de conducerea Primăriei Târgoviște, de la care nu a primit răspunsuri la solicitările legate de transportul public și nici lămuriri în ceea ce privește situația în care se găsește la momentul acesta contractul dintre municipalitate și AITT. Ba mai mult, liberalii au anunțat public că nu vor vota niciun proiect în Consiliul Local care privește transportul public în municipiu. Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu a ținut să sublinieze că liberalii din CLM Târgoviște sunt de acord cu dezvoltarea și modernizarea transportului public local în municipiu, însă nu vor acorda un vot pozitiv în Consiliul Local până nu vor primi răspuns la toate întrebările legate de contractul dintre Primărie și AITT și nu vor fi pe deplin convinși că încheierea „colaborării” cu această societate nu va genera probleme în viitor pentru municipalitate.

„Așteptăm cu mare interes răspunsurile”

„Reiau un subiect mai vechi, cel legat de transportul public, și fac acest lucru datorită faptului că nu am primit încă din partea Primăriei Târgoviște un răspuns la solicitările ridicate de noi. În luna noiembrie 2018 am depus, prin consilierii noștri, un Memoriu în 10 puncte, prin care solicitam lămuriri în privința situației din transportul public și lămuriri privind situația contractului cu AITT. Au trecut 45 de zile și nu am primit niciun răspuns. În acest moment ceasul ticăie, timpul trece, și vom fi solicitați din nou să votăm pentru încheierea cât mai grabnică a unui Acord cu AITT. Noi suntem pentru dezvoltarea orașului nostru, ne dorim acest lucru, participăm activ la toate proiectele majore propuse pentru dezvoltarea și modernizarea orașului, dar am spus încă de la început că ne interesează foarte mult felul cum sunt cheltuiți banii publici, metodele prin care sunt cheltuiți acești bani. (…) Nu am ridicat acele solicitări din dorința de a veni așa cu o preocupare falsă din partea noastră. Nu. Acele puncte pe care le-am ridicat aduc lumină în situația din transportul public, ne ajută pe noi să avem o poziție corectă, consilierii noștri să voteze în cunoștință de cauză, iar cetățeanul să știe exact cum s-au cheltuit banii plătiți prin taxe și impozite. În urma acestui Acord urmează să se facă o serie de evaluări privind autobuzele, imobilele și terenurile.Vom urmări cu mare atenție felul cum se vor face acele evaluări, felul cum se va propune schimbul respectiv și dacă nu vom avea răspunsurile corecte și vom simți cea mai mică problemă în ceea ce ni se va propune... nu vom vota. Așteptăm cu mare interes răspunsurile..”, este mesajul transmis ieri de președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rovana Plumb, revalidată ca președinte PSD Dâmbovița
Lider PMP Dâmbovița: "Lăsați în pace Guvernul Dăncilă!"
Renovarea stadionului "Eugen Popescu", mărul discordiei
Problema pensiilor militare de stat
Record suspect de voturi pentru UDMR
"În România, doctrina nu prea mai contează la oameni"
PRO România prorocește trecerea PSD în opoziție
PNL vrea puterea, dar nu în orice condiții
Rezultate finale în Dâmbovița la europarlamentare și referendum
PNL, dat pe mâna Poliției de partidul lui Cioloș


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale