Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.07.2016 00:19

Editorial


A A

Trădare și trădători

Trădare și trădători

GEORGE COANDĂ


Parlamentarul Cristian Bodea, fost penelist, între timp refugiat la ecologiști din pricina trădării de sine a ceea ce a fost cândva marele PNL, a aruncat bomba unor dezvăluiri înspăimântătoare. Și nu a făcut-o pe la colțuri sau cu sotto voce, ceea ce ar fi fost a aduce a bârfă, a făcut-o în direct la televiziune, asumându-și, deci, riscul, ceea ce-i acordă credibilitate.

Și ce dezvăluiri ne-a oferit? Astea: președintele Klaus Werner Iohannis ar fi agent al Washingtonului, iar premierul Dacian Julien Cioloș ar fi agent al Parisului, ambii cu misiuni speciale, servind cu credință interesele economice și politice ale celor două Puteri Occidentale și aducându-și cu zel trădător contribuția la distrugerea Românei. Vă vine a crede? Crezi sau nu crezi, cel puțin istoricii știu prea bine că la români, nu o dată, ci de nenumărate ori, încă din vremuri voievodale și până după al Doilea Război Mondial, cei care s-au aflat în fruntea țării, așa cum ar spune cronicarul, s-au hainit, adică s-au vândut pe arginții trădării fie Înaltei Porți Otomane, fie Kremlinului bolșevic, fie Washingtonului, ca în zilele noastre, din aviditate de putere, din mărunte și meschine interese personale, dar și din versatile stări psihice.

Sunt lipsiți de moralitate, și de conștiință națională. Și după cum au reacționat și continuă să reacționeze și pre- ședintele instalat pe o mișcare a diasporei și a „feisbuciștilor” de frau Angela Merkel, iar premierul pe mâna Parisului, la doleanțele exprese ale poporului român care-și strigă durerea în stradă, ei făcându-se a nu auzi nimic și tăcând mâlc la vânzarea bucată cu bucată a pământului și bogățiilor naturale ale țării, te duce gândul, vrând-nevrând, la trădare și trădători. Sau de ce – după cum se crede cu insistență prin media – Klaus Iohannis l-ar păstra ca premier pe Dacian Cioloș și după alegerile parlamentare de la toamnă, indiferent de rezultatele acestora? Va fi să execute ordinul Ocultei? Să-i dai crezare lui Cristian Bodea?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale