Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.10.2022 00:07

A venit prima victorie


A A

Toni Petrea, mulțumit de jocul echipei sale

Toni Petrea, mulțumit de jocul echipei sale

* Noul antrenor a adus o schimbare în jocul formației târgoviștene, iar acest lucru se poate observa în rezultatele obținute de Chindia în cele două meciuri sub comanda noului antrenor.

 

Chindia Târgoviște a obținut prima victorie din acest campionat împotriva formației Rapid București, în etapa cu numărul 12 din acest sezon de SuperLiga. Formația târgovișteană a avut nevoie de 11 partide pentru a reuși să câștige un meci și a ajuns la 6 puncte, clasându-se în continuare pe ultimul loc al primei ligi. Toni Petrea a adus o schimbare în jocul formației târgoviștene, iar acest lucru se poate observa în rezultatele obținute de Chindia în cele două meciuri sub comanda noului antrenor, victorii cu CSA Steaua București și Rapid București.

Petrea: „Este o victorie importantă pentru jucători”

Toni Petrea și-a felicitat jucătorii pentru victoria obținută, dar este conștient de faptul că acest succes nu schimbă cu nimic situația echipei. Acesta speră ca din decembrie, Chindia să revină la Târgoviște. „Este o victorie importantă pentru jucători. Sper să le dea mai multă încredere pentru meciurile viitoare. În minutul 35, când am văzut că au introdus doi atacanți, am schimbat sistemul. Aveam și ceva probleme, Boldor fiind avertizat. După pauză am simțit presiunea, dar în prima parte am dominat. Mă bucur că jucătorii au luptat, au stat foarte bine în teren și am reușit să nu fim egalați. La fiecare joc încerc să le transmit să intre cu gândul doar la victorie. Importantă e mentalitatea cu care pășești pe teren. Le-am spus băieților în vestiar că, încă nu am realizat nimic. E doar o victorie de moral împotriva unei echipe bune. Nu mai putem aduce pe nimeni până în iarnă. Avem un lot bun, sperăm ca din decembrie să reușim să jucăm acasă, la Târgoviște. Decembrie 2022, da. Așa am discutat cu autoritățile”.

Mutu: „A fost lipsă de atitudine”

De partea cealaltă, antrenorul Rapidului, Adi Mutu, a declarat că eșecul a fost cauzat de maniera în care elevii săi au tratat partida. „Am văzut și eu faza de la golul anulat și nu îmi explic ce s-a întâmplat. E același arbitru care ne-a anulat golul cu Mioveni, atunci era în camera VAR. Nu știu dacă are ceva împotriva Rapidului sau e vorba de valoarea lui ca arbitru. Rămâne de văzut. Cei care analizează trebuie să vorbească despre asta. Rusandu are talentul de a strica toate meciurile. Nu a fost în cea mai bună zi a sa. Într-o seară în care nu-ți merge nimic bine, se mai pune și arbitrul deasupra. E foarte greu să scoți rezultatul dorit. Nu a fost seara noastră. Suntem supărați, bineînțeles, am pierdut un meci într-o manieră care nu e OK, am intrat foarte relaxați pe teren. A fost o lipsă de atitudine și asta s-a văzut. Nu caut scuze pentru jocul pe care-l prestează echipa adversă, noi trebuie să realizăm că suntem sus în clasament, iar asta ne obligă să jucăm bine contra unor echipe care practică antifotbal uneori. Trebuie să venim cu ceva în plus pentru a putea tranșa jocul în favoarea noastră. Paul Iacob a interpretat greșit faza primului gol și ne-a costat, dar pun totul pe relaxare. Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mulți jucători atunci. N-a fost ziua noastră. Am încercat să creez un șoc în echipă, pentru a reveni. Am jucat slab o repriză și a fost greu ulterior, chiar dacă am dominat, n-am mai reușit să revenim”.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale