Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2020 00:18

La Răcari, până la 15 octombrie 2020,


A A

Toate apartamentele din zona centrală vor fi conectate la rețeaua de canalizare

Toate apartamentele din zona centrală vor fi conectate la rețeaua de canalizare

ȘTEFAN KHALIL


Problema foselor septice din subsolurile blocurilor din Răcari este pe cale să fie rezolvată de administrația publică locală! Primarul Marius Caravețeanu a declarat zilele trecute că până pe 15 octombrie 2020, toate apartamentele din centrul orașului Răcari vor fi conectate la rețeaua de apă și canal, proiect realizat de Compania de Apă Dâmbovița, prin Programul Operațional Regional Investiții Mari.

De asemenea, edilul a mai confirmat că toate fosele blocurilor din zona centrală vor fi curățate și igienizate până la sfârșitul acestui an. Nu în ultimul rând, administrația publică locală din Răcari are în obiectiv de a schimba complet fațada centrului orașului, care în momentul de față, spune edilul Marius Caravețeanu, lasă de dorit… ,,Avem multe proiecte importante în derulare. Aș începe cu cele din zona centrală, zona blocurilor unde continuăm amenajarea acestora. Nu vom mai tolera construcțiile cotețelor pentru găini, porumbei sau porci în această zonă. În următoarea lună vom desființa toate aceste construcții. În perioada următoare vom organiza procedura de licitație pentru a concesiona suprafețele de teren, așa cum am procedat la blocurile A2, B2 și C2, pentru a construi garaje sau anexe după aceeași configurație, aceeași dimensiune, aceeași culoare, astfel încât să dispară aspectul acela neglijent din zona blocurilor. Ne dorim ca zona centrală a orașului să fie de nerecunoscut în 2021. Acum acționăm la curățarea zonei, în paralel se vidanjează fosele septice. La acest moment, mai mult de jumătate din apartamente sunt conectate la noua rețea de canalizare. Colectarea se va face în acea fosă centrală și în baza unui contract de prestări servicii, cei de la Compania de Apă Dâmbovița vor presta vidanjarea și vor scăpa de subsolurile pline de dejecții și mai mult decât atât, cu scurgerea prin localitate a dejecțiilor provenite de la blocuri. Ne-am propus ca aceste fose ale blocurilor să fie complet igienizate până la sfârșitul anului. Până la 15 octombrie toate apartamentele din centrul orașului vor fi conectate la rețeaua de apă și canal. După aceea, în perioada 2021-2022, toate apartamentele din localitate vor fi conectate la rețeaua de canalizare”, a declarat primarul orașului Răcari Marius Caravețeanu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ambulanțierii au primit spor de risc pentru tratarea cazurilor de COVID-19
Zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de autorități
283 de locuri de muncă disponibile
240 de dosare în instanță pentru drepturile salariaților de la DAS Târgoviște
Numărul adopțiilor a scăzut!
Copil blocat în autoturism, scos de pompierii târgovișteni
Criză la Centrul de Transfuzie Sanguină
Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în Dâmbovița
"Pensionarii nu mai au unde să se trateze!"
Avertismente și amenzi contravenționale de 144.000 lei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (I)

E perioada când incertitudinile sunt uriașe, iar viitorul este mai impredictibil decât în alți ani. Este mult mai ușor a proiecta întrebări în spațiul public, decât a risca prognoze total greșite. Uniunea Europeană este și ea la ceasul marilor dileme, iar un top 10 al principalelor subiecte prinde repede contur.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale