Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.09.2021 00:15


A A

Toamna se numără investițiile la Raciu

*La Raciu se lucrează acum intens la obiectivul privind amenajarea unui teren de sport multifuncțional, la Școala Gimnazială din satul Raciu

 

Proiectele de anvergură demarate în această vară la Raciu dau roade! Edilul Vasile Grădinaru ne-a confirmat că prioritățile principale ale actualei administrații publice locale sunt infrastructura rutieră și infrastructura educațională. Astfel, la Raciu se lucrează acum intens la obiectivul privind amenajarea unui teren de sport multifuncțional, la Școala Gimnazială din satul Raciu. Acesta se realizează în parteneriat cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

De asemenea, în această vară au fost reluate lucrările de asfaltare la DJ 702 B, care traversează satul Raciu.  Acestea au fost efectuate tot în parteneriat cu CJD. Primarul Vasile Grădinaru a vorbit despre aceste investiții, oferind mai multe detalii.

,,În această vară am demarat proiecte importante pentru dezvoltarea comunității locale și putem spune că și în acest moment, lucrările merg foarte bine. La începutul lunii iunie am reluat lucrările de asfaltare la DJ 702 B-satul Raciu, pentru 1,2 kilometri de drum. Această investiție este demarată în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița. După cum vă amintiți, la sfârșitul lunii iunie am semnat un contract de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, pentru un proiect ambițios așa cum l-am numit noi, și anume, "Amenajare teren de sport multifuncțional la Școala Gimnazială Raciu, sat Raciu". Pentru noi, atât infrastructura educațională, cât și infrastructura rutieră au reprezentat una dintre prioritățile principale. Sigur că sunt multe lucruri pe care trebuie să le mai facem, dar deja se poate observa o schimbare în comuna noastră și una în bine. O vom ține tot așa și vom ajunge în final la nivelul la care visăm cu toții”, a precizat edilul Vasile Grădinaru.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

438 de locuri de muncă disponibile
Exporturile și importurile au crescut cu 56,5% și respectiv cu 63,9%
CONSTRUIRE COMPLEX TURISTIC (SALON DE EVENIMENTE)
Proiecte importante pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște
„Pariuri oarbe”
Proiect pentru dezvoltarea transportului public în comun și în zona peri-urbană
Ziua Internațională împotriva exploatării sexuale și traficului femeilor și copiilor
Ministerul Apărării, mulțumit de Uzina Mija și Automecanica Moreni
422 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița
Zeci de amenzi aplicate de Poliția Locală
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale