Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.12.2014 00:04

În timp ce Urban traversează o perioadă dificilă financiar,


A A

Titu: Vlad Oprea vrea stadion nou pentru ... 100 de spectatori

Titu: Vlad Oprea vrea stadion nou pentru ... 100 de spectatori
Vlad Oprea vrea stadion nou la Titu, chiar dacă Urban abia atrage 100 de spectatori la meciuri

❚ „Proiectul este finalizat și am depus deja dosarul la Compania Națională de Investiții, să ne prindă cu o solicitare de bani pentru anul 2015”, sunt veștile transmise de viceprimarul orașului Titu ❚ Vlad Oprea speră ca Rică Neaga să-și continue munca începută în vară la Titu, numai că fostul stelist e pe picior de plecare, negociind să preia o echipă de nivel superior

COSTIN MIHAI


 

Urban Titu nu a plătit salariile jucătorilor de două luni, la meciurile echipei de pe teren propriu abia dacă vin 100 de spectatori, în schimb e posibil să beneficieze de un stadion nou.

„Proiectul este finalizat și am depus deja dosarul la CNI (n.r. Compania Națională de Investiții), să ne prindă cu o solicitare de bani pentru anul 2015. CNI are un buget prevăzut pentru construirea de stadioane în orașele mici, iar banii se dau după criteriul primul venit, primul servit. Tocmai de aceea ne-am grăbit să depunem documentația, având șanse mari să primim finanțarea”, sunt veștile transmise de Vlad Oprea, viceprimarul orașului Titu.

Nu e rău că în urbea din sudul județului ar putea apărea o bază sportivă modernă, numai că audiența la meciurile echipei locale este ridicolă, uneori sub 100 de spectatori.

„Așa este, uneori vin și 50 de oameni la meciuri, dar nu putem să-i aducem cu forța la stadion. Le-am pus la dispoziție și autocar pentru partidele susținute în deplasare, pentru a-i apropia de echipă, însă e greu să-i atragi dacă nu ai rezultate”, a completat Oprea. Urban a avut însă rezultate, la un moment dat fiind chiar liderul Seriei C3, însă publicul tot nu s-a înghesuit să-i urmărească pe jucătorii lui Rică Neaga.

 

„Eu cred că Rică va rămâne la Titu”

Vlad Oprea speră ca Rică Neaga să-și continue munca începută în vară la Titu, numai că fostul stelist e pe picior de plecare, negociind să preia o echipă de nivel superior. Dacă va pleca Neaga, probabil că va lua cu el și pe mulți dintre jucătorii aduși la Titu, situație în care conducătorii Urbanului vor avea mari bătăi de cap.

„Eu cred că Rică va rămâne la Titu. M-a sunat mai devreme să-mi spună că a găsit niște jucători de la SCM Pitești, pe care ar vrea să-i transfere la noi. Echipa va merge oricum mai departe și fără Rică Neaga, și fără Vlad Oprea și fără președintele Feche (n.r. Gheorghe Ioniță)”, a încheiat viceprimarul care conduce echipa din Titu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale