Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.04.2018 01:18

Ca urmare a scandalurilor din Consiliul Local,


A A

Titu, la un pas de alegeri anticipate

Titu, la un pas de alegeri anticipate

❚ Foarte probabil, cetățenii din Titu vor ajunge în curând în fața urnelor de vot pentru a alege un nou Consiliu Local ❚ Majoritatea PNL din Consiliul Local a rămas… în minoritate, iar aleșii PSD sunt mai interesați, se pare, să-și formeze propria majoritate, decât să o asigure pe cea a adversarilor politici ❚ Primarul Traian Niculae bravează: „Nu se întâmplă nimic. Totul este bine la Titu!”

ANA MARIA POPESCU


Situație fără precedent în Consiliul Local Titu! După ce consilierii locali PNL, cei care se aflau în tabăra primarului, și-au dat jos din funcție propriul viceprimar, pe Teodor Rădoi, iar mai apoi au fost excluși din PNL, pe listele căruia candidaseră, s-a ajuns în situația în care PNL să mai aibă în Cosiliul Local doar cinci consilieri validați și să nu mai poată asigura cvorumul de ședință fără aleșii Partidului Social Democrat. Și cum bineînțeles social democrații nu au niciun interes să asigure cvorumul la ședințe și să-i sprijine astfel pe liberali, cel mai probabil se va ajunge în curând la alegeri parțiale anticipate, iar cetățenii din Titu vor ajunge în curând în fața urnelor de vot pentru a alege un nou Consiliu Local. Ultima ședință a forului administrativ nu s-a putut ține din lipsă de cvorum, deoarece consilierii PSD nu s-au prezentat. Aleșii PSD au anunțat încă de pe acum că nu vor fi prezenți nici la ședința următoare, ceea ce înseamnă, conform legii, dizolvarea de drept a Consiliului Local și declanșarea alegerilor parțiale anticipate. Deși situația este una tensionată la Titu, iar Consiliul Local se află sub „amenințarea” alegerilor anticipate, care cu siguranță vor schimba majoritatea politică, primarul orașului ne-a declarat că la Titu nu sunt probleme. „Stați liniștită doamnă, nu se întâmplă nimic. Stați liniștită vă rog eu. Deci nu se întâmplă nimic, totul este bine la Titu. Eu zic că totul este bine, stați liniștită că nu se întâmplă nimic”, a încercat ieri să braveze primarul orașului Titu, Traian Nicolae.

Vlad Oprea, PSD: „Sper ca de data aceasta PSD să aibă majoritatea”

Contactat telefonic, președintele PSD Titu, Vlad Oprea, ne-a prezentat pe larg cum stau lucrurile la Titu și ce urmează să se întâmple în perioada următoare. „Probabil că se va ajunge alegeri parțiale pentru Consiliul Local pentru că în momentul de față acesta a ajuns un câmp de răfuieli personale între membrii Partidului Național Liberal, s-a ajuns până la excluderea a opt consilieri locali, au rămas doar cinci cu trei supleanți care nu au calitatea morală și intelectuală să reprezinte cetățenii orașului în momentul de față în Consiliul Local. Situația actuală din Consiliul Local nu mai reprezintă votul din iunie 2016, iar Organizația PSD întrunită în cadrul unui Birou Orășenesc Local a votat în unanimitate pentru neprezentarea consilierilor locali la ședința de Consiliu Local și cu toții au susținut ideea de alegeri locale anticipate pentru Consiliul Local. Dacă o luăm la pas prin oraș, o să vedeți oameni nemulțumiți pentru faptul că Primăria a rămas cu un excedent bugetar de 100 de miliarde lei vechi pe anul 2017, asta înseamnă o proastă administrare a banului public, nu avem proiecte importante, din 2016 nu s-a mișcat nimic. (...) Probabil următoarea ședință de Consiliu Local va fi la începutul lunii mai, dar nu ne vom prezenta nici la următoarea ședință de Consiliu Local și vom invita cetățenii responsabili ai acestui oraș să aleagă un Consiliu Local demn să-i reprezinte, cu o majoritate solidă și stabilă. Conform legii, după două neprezentări la ședință se ajunge la anticipate. Sper ca de data aceasta PSD să aibă majoritatea și să avem un Consiliu Local responsabil, pregătit să administreze orașul și să reprezinte interesele cetățenilor până la alegerile locale din 2020”, ne-a declarat președintele PSD Titu, Vlad Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale