Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.10.2015 00:09

Victorie mare a Urbanului în Trivale


A A

Titu l-a "pălmuit moral" pe Neaga

Titu l-a
Jucătorii de la Titu au făcut un meci mare la Pitești, servindu-i o lecție de fotbal fostului antrenor Rică Neaga

❚ Până acum, Titu stă mai bine ca Pitești, formația antrenată de Gheorghe Becheanu și Vasile Constantin fiind pe locul 8, cu 6 puncte ❚ „În repriza a doua am dat iar gol și am controlat centrul terenului”, ne-a declarat Vasile „Grecu” Constantin. Piteștiul putea chiar să egaleze la doi, din lovitură de pedeapsă, dar Mișa a scos șutul ❚ „Slatina și Afumați sunt cele mai puternice, cred că ele se vor bate la promovare. Piteștiul este o echipă de locurile 4-5. Ei sunt la -4 la adevăr”, a transmis Vasile Constantin ❚ „Echipa e formată din jucători localnici, dâmbovițeni. Rică are la el vreo cinci care au jucat anul trecut la Titu. Pentru noi sunt bine venite punctele”, a mai spus antrenorul Urbanului ❚ „Piteștiul nu m-a impresionat, nu am văzut nimic deosebit. Ei ratează mult, au avut și penalty”, a comentat Gheorghe „Feche” Ioniță

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Urban Titu trece printr-o formă excelentă, după ce în etapa trecută din Liga a III-a a reușit să câștige într-o deplasare dificilă, la SCM Pitești. Chiar dacă formația din Trivale ocupă acum de-abia locul 10, cu 5 puncte, intențiile declarate înainte de startul sezonului coincideau cu promovarea. Până acum, Titu stă mai bine ca Pitești, formația antrenată de Gheorghe Becheanu și Vasile Constantin fiind pe locul 8, cu 6 puncte. Pentru Urban, disputa cu Pitești a fost specială, ținând cont că antrenor al argeșenilor este Rică Neaga, fost principal pe „Orășenesc”.

Cum a câștigat Titu

Meciul de la Pitești a început prost pentru dâmbovițeni, care s-au văzut conduși încă din minutul 24, după reu- șita lui Voinescu. Totuși, până la pauză, Tibi Calofir a restabilit egalitatea (35) și imediat la reluare a realizat dubla (48) care a asigurat toate cele trei puncte Urbanului.

„Am jucat bine. După ce am primit golul am echilibrat bine jocul și am egalat. Am avut mai multe ocazii, Mirescu chiar a lovit și bara. În repriza a doua am dat iar gol și am controlat centrul terenului”, ne-a declarat Vasile „Grecu” Constantin.

Piteștiul putea chiar să egaleze la doi din lovitură de pedeapsă, dar Mișa a scos șutul.

„Portarul nostru a fost în zi de grație. Am avut și puțin noroc, dar jocul a fost excelent”, a mai spus Constantin.

„Piteștiul a jucat haotic”

Pe antrenorul Urbanului, Piteștiul nu l-a impresionat cu nimic. De asemenea, Vasile Constantin a făcut și o caracterizare a celor mai bune echipe din C3.

„SCM-ul a jucat haotic. La Turnu este o echipă puternică. Câmpulung mi se pare slăbuță, iar Voluntariul este cu mult peste. După părerea mea, Slatina și Afumați sunt cele mai puternice, cred că ele se vor bate la promovare. Piteștiul este o echipă de locurile 4-5. Ei sunt la -4 la adevăr. Și mai e de jucat, sunt deja 8 puncte diferență, plus că se mai întâlnesc în meciuri directe. Dacă mai pierd, s-a terminat cu ei. Piteștiul îl are pe Mărgăritescu la mijloc, care dirijează tot jocul, dar atacanții ratează mult, în fața porții nu sunt concentrați. Noi am jucat tactic perfect”.

Vasile Constantin crede că pentru fotbaliștii săi a contat și faptul că antrenorul adversarilor a fost Rică Neaga.

„Au jucat cu mare ambiție, plus că noi le-am și dat băieților salariile. Suntem cu banii la zi. Acum echipa e formată din jucători localnici, dâmbovițeni. Rică are la el vreo cinci care au jucat anul trecut la Titu. Pentru noi sunt bine venite punctele”, a încheiat Vasile Constantin.

„Victoria ne ajută mult, mai ales moral”

Pe aceeași lungime de undă a fost și președintele Urbanului, Gheorghe Ioniță. Conducătorul de pe „Orășenesc” a lăudat jocul bun făcut de jucătorii săi.

„Păi cum, așa este, am avut ambiție. Băieții au jucat foarte bine, ne-am mobilizat, au fost foarte motivați și ne-a ieșit jocul. Piteștiul nu m-a impresionat, nu am văzut nimic deosebit. Ei ratează mult, au avut și penalty. Victoria ne ajută mult, mai ales din punct de vedere moral”, a comentat Gheorghe „Feche” Ioniță.

Etapa viitoare, Titu va juca acasă cu Concordia II Chiajna, după care vor urma două deplasări grele, la Afumați și Bradu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale