Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2014 12:40

Jucătorii Urbanului nu au ieșit cu nimic în evidență


A A

Titu, fără niciun remarcat

Titu, fără niciun remarcat
Petculescu a fost unul dintre cei mai activi jucători ai Urbanului

M. RĂDUCU


Jucătorii lui Rică Neaga au fost șterși în partida cu FCM Târgoviște. Niciunul nu a ieșit prea tare în evidență. Cele mai mari note le-au obținut Petculescu și Corbu. Surprinzător sau nu, ei sunt localnici.

Mihai 4 – Titular de conjunctură în meciul cu FCM, fiindcă Iordan a fost supendat. Nu a făcut un meci rău, ținând cont că a terminat fără să primească gol. A avut mari probleme la centrări, fiind tare ezitant. Când a fost pus sub presiune, a ales cea mai simplă soluție: degajarea în aut.

Pîslaru 4,5 – Nu a făcut un meci rău pe plan defensiv, însă nu a ajutat atacul prea mult. Toate sarcinile ofensive au rămas în sarcina colegului de bandă. Nu s-a remarcat cu nimic de-a lungul celor 90 de minute.

Butoi 3,5 – Căpitanul Urbanului s-a descurcat onorabil în prima repriză, însă în partea secundă a avut din nou un moment de rătăcire, ca în meciul cu Chindia, tot după minutul 60. Așa se face că a avut o intrare criminală asupra lui Dragnea. A fost eliminat (66), însă spre uluirea tuturor, arbitrul a schimbat decizia (după trei minute!), transformând roșul în galben.

Stefănescu 4,5 – I-a acoperit spatele lui Butoi. A participat la faza de construcție, însă nu a avut nicio realizare. Nu a ieșit cu nimic în evidență.

Mirescu 4 – A fost veriga slabă din apărarea lui Neaga. Pe partea sa au apărut marile ocazii ale Municipalului. Nu s-a scos nici cu faza ofensivă, acolo unde nu l-a ajutat deloc pe Neguț. A avut o ocazie uriașă de a marca (75), însă a luftat lamentabil. A fost schimbat în minutul 82 cu Dicu.

Corbu 5 – Unul dintre cei mai activi mijlocași. A avut multe curse bune, iar majoritatea atacurilor s-au purtat în zona sa de teren. A venit cu centrări de calitate. El a expediat baloanele la cele două ocazii ale echipei.

Ivașcu 4,5 – Nu s-a regăsit deloc, fiind prins mai mereu în clinciurile de la mijloc. A acoperit bine zona de teren din fața apărării, însă pasele sale au fost mai mereu spre lateral. A fost schimbat în minutul 64 cu A. Stan.

Petculescu 5 – Poate cel mai lucid om de la mijlocul terenului. A combinat mult și s-a folosit de principala sa calitate: driblingul. A ratat o ocazie uriașă în minutul 10, după care s-a mai stins.Totuși, a participat activ la atacurile echipei.

Neguț 3,5 – Pe partea sa nu au venit mingii. Aproape că nu a existat, fiind mai mereu ocolit. A încercat să intre în centru, dar fără prea mare succes. A fost schimbat cu Avram, în minutul 58.

Cârstea 4,5 – Nu a asigurat superioritate la mijlocul terenului și nu s-a înțeles deloc cu unicul atacant. A fost anihilat foarte bine și nu a putut trage de la distanță. A avut meritul să trimită o centrare de calitate, la lovitura de cap a lui Avram (88).

Ov. Stan 2,5 – Cel mai slab jucător al Urbanului. A fost schimbat cu patru minute înainte de pauză cu Rădescu. Nu a jucat nimic, iar până atunci atinsese doar de câteva ori balonul.

Rădescu 4 – A intrat în minutul 41, în locul lui Ov. Stan. Nu a avut mari realizări, însă a participat activ la faza de atac. Avram 4,5 – A pătruns pe teren în minutul 58, în locul lui Neguț. A fost utilizat în centrul apărării. Si-a făcut treaba bine, însă a ratat o ocazie mare (88): singur la 11 metri, a reluat cu capul în brațele lui Zegheru.

A.Stan 4 – A fost introdus în minutul 64, în locul lui Ivașcu. Deși a jucat aproape o jumătate de oră, nu a avut nicio realizare notabilă.

Dicu – A intrat în minutul 82, în locul lui Mirescu. A primit cartonaș galben la nici 60 de secunde după ce pătrunsese pe gazon. A jucat prea puțin pentru a fi notat.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de TATA COPIL KINDER la 16.09.2014 16:13

LA titu TREBUIE MERS DOAR IN VIZITA IN ORAS NU SI LA FOTBAL ACOLO UNDE ANTRENORUL UNEI GRUPE DE COPII, UN OARECARE grecu IMPREUNA CU PRESEDINTELE oprea SI UN "tata" de copil burtos si f tuciuriu si-a BATUT JOC DE O GRUPA DE COPII DE LA KINDER TARGOVISTE LA MECIUL DE DUMINECA 14.09.2014 CAD AU STAT EFECTIV LANGA UN ARBITRU IAR LA FINAL AU INTRAT PE TEREN IN MOMENTUL CAND CEI DIN TARGOVISTE PRIMISERA UN PENALTY "REUSIND" SA MUTE LOVITURA IN AFARA CAREULUI IAR LA FINAL "ANTRENORUL grecu" i-a lkuat efectiv la palme grele pe proprii jucatori ...se poate verifica


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale