Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.10.2021 00:16

De astăzi…


A A

Titu, Crevedia și Văleni intră în carantină zonală

Titu, Crevedia și Văleni intră în carantină zonală

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a emis hotărâri cu privire la carantinarea zonală a orașului Titu, dar și a comunelor dâmbovițene Crevedia și Vlădeni. Măsura este valabilă de astăzi, 14 octombrie, începând cu ora 18:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în data de 28.10.2021. În această perioadă, va fi strict interzisă intrarea și ieșirea din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

Controalele privind respectarea acestor măsuri vor fi efectuate de Inspectoratul de Jandarmi Județean sau Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița. Circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Municipiul Târgoviște intră în scenariul de carantină pentru nopțile de week-end

Municipiul Târgoviște a trecut ieri de indicele de infectare de 6 raportat la mia de locuitori și a intrat în scenariul de carantină de noapte în zilele de week-end. Potrivit Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență Dâmbovița, vinerea, sâmbăta, duminica, în intervalul orar 20:00 – 05:00, vor putea ieși pe stradă doar persoanele care dețin certificatul verde COVID. Acest lucru este valabil pentru persoanele vaccinate și au cel puțin 10 zile de la rapel, dar și pentru persoanele care au trecut prin boală și se regăsesc în intervalul cuprins între zilele 15 și 180.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)
Refacerea DJ 714 din zona montană!
„E o situație critică! Spitalele sunt arhipline”
300 de solicitări de testări COVID pe zi
„Crizantema de aur”, o nouă ediție istorică
Inftrastructura târgovișteană, în schimbări radicale
România neputinței postdecembriste
Sufocarea SJUT îngrijorează autoritățile județene
Activități preventive anticorupție
Crește numărul de îmbolnăviri cu Sars-CoV-2
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)

Și anii au trecut, cum Eminescu spus-a, „ca nouri lungi pe șesuri”, în scurgerea vremii, și „Crizantema de aur” iat-o ajunsă la cea de-a 54-a ediție. Și mulți dintre cei ce au urcat pe scena ei, fie la fosta Casă de Cultură a Târgoviștei, fie la Sala Sporturilor, ori, cele mai multe ediții, la Casa de Cultură a Sindicatelor, fie, de la un timp, la Teatrul „Tony Bulandra” de pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale