Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.10.2014 00:01

Amical de lux. Urban Titu – Rapid București 0–1 (0-0)


A A

Titu a pierdut la limită amicalul cu Rapid

Titu a pierdut la limită amicalul cu Rapid
Titu nu s-a făcut de râs cu Rapid, cu toate că a pierdut cu 1-0

MĂDĂLIN RĂDUCU


Titu a jucat ieri un amical de lux pe stadionul „Orășenesc”, în compania formației de primă ligă, Rapid Bucure ști. Meciul de verificare a devenit unul tradițional, întrucât giuleștenii nu sunt la prima apariție de acest gen pe terenul Urbanului.

 

Balint a rupt echilibrul pe final

Meciul a început bine pentru echipa lui Neaga, care a amenințat poarta adversă prin Ivașcu și Ov. Stan, șuturi în transversala lui Mi- șa. În repriza secundă, antrenorul Urbanului a hotărât să ofere mai multe șanse jucătorilor ce au jucat mai puțin sau deloc în acest sezon.

În ciuda acestor schimbări, Titu a rămas periculoasă, dar încercările lui Butoi și Rădescu nu au atins nici de data aceasta ținta. De la Rapid, cei mai periculoși oameni au fost Lung, Pancu și Diarra, ultimul lovind și el transversala.

În cele din urmă, echipa antrenată de Marian Rada s-a impus prin golul înscris de Balint (85). În ciuda numelui adversarului, meciul nu a atras. Conform comunicatului oficial remis presei, în tribune s-au aflat aproximativ 100 de spectatori. Meciul a fost arbitrat de o brigadă de arbitri formată din Marius Chițu, Florin Pucheanu și Gabriel Catană.

 

Neaga, mulțumit că a scăpat fără accidentări

Antrenorul Urbanului, Adrian Neaga, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor, chiar dacă aceștia au cedat în fața unui adversar cu nume în fotbalul românesc.

„A fost un antrenament util pentru ambele formații. Important a fost faptul că nu s-a accidentat niciun jucător. În momentul de față nu ne putem propune să jucăm mai sus, ci doar vizăm faptul să creștem jucători și să arătăm cât mai bine în Liga a 3-a”, a declarat Rică Neaga.

De partea cealaltă, antrenorul Rapidului, Marian Rada, a testat mai mulți jucători, însă niciunul nu a reușit să-l impresioneze:

„În meciul cu Titu am vrut să văd la lucru jucătorii care se află în probe, dar și pe cei care i-am folosit mai puțin în campionat. Din partea echipei mele nu prea am văzut mai nimic, deoarece trebuie să mai lucrăm la omogenizare, la relațiile de joc și la multe altele. Nimeni din echipă nu prea m-a impresionat. Singurul care a jucat așa cum îmi doresc a fost Pancu, un jucător de mare valoare”.

Echipe

Urban: Iordan – Corbu, Militaru, Ștefănescu, Pâslaru – Mărgăritescu, Ivașcu – Rădescu, Cârstea, Petculescu – O. Stan. Au mai jucat: M. Mihai – Butoi, Neguț, Dicu, Mirescu, Lică, Nedelcu, Tuță, A, Stan.

Antrenor: Adrian Neaga

 

Rapid: Mișa – Savin, Lung, Badis, Stoica – Luis Filipe – Boukaka, Pancu, Rui Miguel, Diarra – Milinceanu. Au mai jucat: Drăghia – Dăruială, Mera, Lounis, Roșu, Călin, Cojocnean, Balint.

Antrenor: Marian Rada.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale