Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.02.2019 00:10

Vocea seniorului


A A

Titi Ionescu vede Chindia în Liga 1

Titi Ionescu vede Chindia în Liga 1

❚ Titi Ionescu e un personaj uriaș, o legendă a urbei și chiar ar merita titlul de Cetățean de onoare. În jurul fostului fotbalist și conducător sau țesut sute de povești. Unele adevărate, altele înflorite, cert e că omul a fost barosan în fotbal, respectat la nivel național ❚ „Titi Baba”, „Omul cu diplomatul”, „Celebrul 702”, „Bătrânul lup de mare cu miros de vulpe”, Titi Ionescu e irezistibil ca povestitor. Lucid, tăios și carismatic, vorbește deschis pe orice subiect îl implici ❚ ,,Am avut o mare satisfacție când l-am auzit pe domnul primar că se va investi în stadionul nostru. Știu că s-a luat în calcul să-l demoleze, în urmă cu câțiva ani, și tot ție ți-am spus că mai bine s-ar demola pe ei, decât să demoleze un stadion ca ăsta, încărcat de istorie” ❚ ,,Viorel Moldovan nu e Croitoru, ăsta e ambițios, vrea să se afirme. Dar să promoveze, altfel să ne lasă în pace, scurt. Eu spun că și Marcel Ghergu ar vrea să promoveze. Să fiu sincer, a făcut ceva treabă, dar a fost și ajutat de conducerea județului și a orașului” ❚ ,,Hai că la baschet nu putem să transferăm și e de înțeles că nu putem să ne mai batem la titlu. Voleiul e însă doar pe locul 4. La banii se cheltuie cu echipa asta, nu-mi place ce se întâmplă acolo. Nu-l înțeleg nici pe Gabi Boriga ce urmărește, cu toate că a lucrat cu mine și nu e băiat rău”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Trecut printr-o operație complicată, Titi Ionescu se recuperează ca la carte și merge cu pași repezi către borna 83, număr de ani pe care îi va împlini pe 6 aprilie. Se teme de gripă, așa că nu iese din casă, unde și-a montat o bicicletă ergometrică, unde se mișcă sprinten pentru vârsta pe care o poartă. Este la curent cu tot ce mișcă în sportul dâmbovițean și românesc, ba chiar și în politică, iar ziarele nui lipsesc de pe masă. Urmărește zilnic meciuri de fotbal, emisiuni sportive și are o memorie uriașă. Reține cu o precizie uluitoare nume, fapte și locuri, este o enciclopedie sportivă. Nea Titi are povești fabuloase cu Dobrin, Narcis Coman, frații Tătaru, Pavlovici, Tică Gheorghe, Pitaru, Furnică, Cornel Dinu, Emerich Ienei, Mitică Dragomir, Mircea Lucescu, Mircea Sandu, Ion Alexandrescu, Jean Pădureanu, Nicolae Rainea, Otto Anderco, Silviu Dumitescu, Laurențiu Reghecampf, Gică Popescu, Ion Crăciunescu, Flavius Stoican, Alex Băluță, dar și cu personalități marcante la nivel central și local din perioada comunistă, de la Nicușor Ceaușescu, generali de securitate, până la prim-secretari, directori de fabrici, cârciumari sau șefi de cantine. Titi Ionescu e un personaj uriaș, o legendă a urbei și chiar ar merita titlul de Cetățean de onoare. În jurul fostului fotbalist și conducător al unor echipe de fotbal, baschet și volei, târgoviștean get-beget, s-au țesut sute de povești. Unele adevărate, altele înflorite, cert e că omul a fost barosan în fotbal, respectat la nivel național. „Titi Baba”, „Omul cu diplomatul”, „Celebrul 702”, „Bătrânul lup de mare cu miros de vulpe”, Titi Ionescu e irezistibil ca povestitor. Lucid, tăios și carismatic, vorbește deschis pe orice subiect îl implici. Iată cum vede nea Titi proiectele sportive importante ale momentului.

,,Chindia promovează 100%”

Rep.: Promovează Chindia în Liga 1 anul acesta?

- Eu zic că da, 100%. Fiind bolnav, am studiat la televizor toate echipele de la Liga a 2-a și nu are cine să ne pună piedică. Îmi place de domnul primar Cristi Stan, că a luat în considerație și că vrea să refacă stadionul ăsta, unde au jucat sportivi de echipă națională și unde au activat antrenori mari. Am avut o mare satisfacție când l-am auzit că se va investi în stadionul nostru. Știu că s-a luat în calcul să-l demoleze, în urmă cu câțiva ani, și tot ție ți-am spus că mai bine s-ar demola pe ei, decât să demoleze un stadion ca ăsta, încărcat de istorie. Dar, eu zic să dea drumul de acum la lucrări și să fie gata până la anul, pentru că sezonul ăsta promovăm precis. Am și niște idei cum să-l facă, dacă vor să mă consulte vreodată.

Rep.: Vă place de Viorel Moldovan?

- Viorel Moldovan nu e Croitoru, ăsta e ambițios, vrea să se afirme. Dar să promoveze, altfel să ne lase în pace, scurt. ,,Nu le-aș da nicio primă, doar la promovare” Rep.: Dar credeți că se dorește cu adevărat promovarea? - Da. Eu spun că Marcel Ghergu ar vrea să promoveze. Să fiu sincer, a făcut ceva treabă, dar a fost și ajutat de conducerea județului și a orașului. Mie mi-a plăcut mult de Adrian Țuțuianu. Nu mă interesează ce spune lumea despre el, dar să știți că a ajutat mult clubul Chindia, chiar dacă a recunoscut că nu se pricepe la fotbal. Pe Ghergu eu l-am pus pe vremuri președinte, l-am pus antrenor, știe fotbal, dar e alunecos ca om. Apoi a vrut să mă dea afară. Eu nu am luat nicio primă, cum văd că se întâmplă acum. Ca să vă spun sincer, nu le-aș da nicio primă la victorie, doar la promovare.

Rep.: La baschet și la volei cum mergem?

- Nu mergem bine la niciuna, cel puțin așa cum mi-aș dori eu. Hai că la baschet nu putem să transferăm și e de înțeles că nu putem să ne mai batem la titlu. În Cătălin Tănase am mare încredere, dacă are putere să transfere ce vrea, o să ajungem iar sus în baschet. Îl felicit că l-a luat și pe Marian Enache lângă el, iar rezultatele sunt mai bune. Corect? Voleiul e doar pe locul 4. La banii care se cheltuie cu echipa asta, nu-mi place ce se întâmplă acolo. Nu-l înțeleg nici pe Gabi Boriga ce urmărește, cu toate că a lucrat cu mine și nu e băiat rău!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale