Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.07.2014 00:11

Pentru că nu le este recompensată munca,


A A

Tinerii părăsesc pe capete Partidul Mișcarea Populară

Tinerii părăsesc pe capete Partidul Mișcarea Populară
Adrian Rădulescu, președinte PMP Dâmbovița

❚ Președintele interimar al PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, spune că nu vrea decât voluntari pentru „munca de jos” a partidului, refuzând să le mai dea vreun leu lipitorilor de afișe ❚ Mulți dintre tineri nu împărtășesc însă dezideratul liderului, așa că se îndreaptă spre alte partide, unde munca le este recompensată ❚ „Nu vreau tineri mercenari, ci vreau tineri care să vină să spună că vor să facă politică”, spune Adrian Rădulescu

 

ANA MARIA POPESCU


 

Deși a recunoscut că partidul cu cheltuială se ține, președintele PMP Dâmbovița exclude cu vehemență varianta recompensării materiale a tinerilor care depun muncă în folosul partidului în campaniile electorale și nu numai. Liderul PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, îi consideră „mercenari” pe cei care vor bani în schimbul lipitului de afișe sau participării la acțiunile partidului, iar această atitudine a cam lăsat fără tineri formațiunea politică dâmbovițeană.

 

Se pare că aceștia nu se împacă prea bine cu ideea voluntariatului, vor bani pentru muncile prestate, iar pentru că de la Mișcarea Populară nu au primit recompensele pe care le-au cerut, au dat bir cu fugiții sau au migrat către alte partide ceva mai darnice.

 

„Vreau tineri cu altă mentalitate, să nu ne mai copieze pe noi”

„Nu vreau tineri mercenari, ci vreau tineri care să vină să spună că vor să facă politică și că vor să fie voluntari. M-am săturat, de două afișe trebuie să dai un leu, o acțiune trebuie să dai nu știu cât, ne ducem la mare că ne cheamă să facem nu știu ce întâlnire, dar partidul să-i plătească autobuzul, cazarea, să-i dea bani de buzunar și mă opresc aici... Nu mai vreau așa ceva. Vreau un alt tip de tineret, cel puțin un an sau doi cât voi sta aici, până la alegerile din 2016. Vreau să formăm niște tineri cu altă mentalitate, să nu ne mai copieze pe noi. Trebuie să formăm tineri cu o mentalitate sănătoasă. Au fost foarte mulți tineri care au făcut parte din organizație, dar pentru că se așteptau la recompense materiale, că au participat la europarlamentare și nu le-au primit, au dat bir cu fugiții”.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Iulian la 21.07.2014 15:09

daca esti prost si mincinos, cum vrei sa stea langa tine? pe langa tinerii astia care au plecat de ce nu zici ca au mai plecat si multi seniori?
ba, du-te la sapa ta si fa-ti treaba, tu ai venit aici, in Dambovita pentru afaceri murdare! marsh de aici


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale