Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.06.2022 00:16

În Dâmbovița,


A A

Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii

Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii

*Problema este că nu se cunoaște încă dacă acestea se pot încărca sau sunt de unică folosință!

 

S-a reglementat cât de cât problema cardurilor valorice de la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, pe care trebuie să le primească donatorii de sânge! În locul tichetelor de masă se primesc acum carduri în valoare de circa 70 de lei, însă mare dilemă pe care încearcă să o dezlege și cei de la Centrul de Transfuzie este dacă aceste carduri se pot reîncărca de la o lună la alta sau rămân doar carduri de unică folosință.  Dr. Iulia Stanciu, directorul instituției de profil din plan județean consideră este ,,aberant’’ să se dea în fiecare lună câte un card donatorilor, cu un PIN diferit de fiecare dată, lucru care ar fi o bătaie de cap în plus  pentru cei care vin să doneze sânge!

,,Am primit un număr de carduri care se activează cu PIN-ul din plic și oamenii care vin la donare  își fac cumpărături de undeva  fix de suma aceea, de până în 70 de lei. O să primim instrucțiuni să vedem ce se va mai întîmpla, pentru că deocamdată nu ne-au spus că s-ar  reâncărca aceste carduri. Se pare că ar fi carduri de unică folosință... Este greu și cu reîncărcarea acestora, dar e greu și cu cardurile de unică folosință, să dai un astfel de card la fiecare donare mi se pare aberant, dar nu ne întreabă nimeni pe noi. Era mai ușoară procedura cu tichetele de hârtie pentru că era un carnețel cu tichete, primea omul tichetul ... și bună ziua.

Așa trebuie să aibă grijă, mulți rătăcesc plicul acela cu PIN-ul și spun că l-au pierdut, dar odată ce au semnat...  altul nu mai primește. Să zicem că jumătate de problemă s-a rezolvat... am reușit să mai dăm și din urmă. Acum să vedem dacă ne aprovizionează la timp cu carduri. Colegii din țară au început să se plângă, vorbesc de cei care au un număr mai mare de donatori pe zi, unde se consumă mult. Spun că au făcut comanda și întârzâie livrarea. Rămâne să vedem  ce se va întâmpla ’’, ne- a declarat ieri directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.

 

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale