Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.06.2022 00:16

În Dâmbovița,


A A

Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii

Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii

*Problema este că nu se cunoaște încă dacă acestea se pot încărca sau sunt de unică folosință!

 

S-a reglementat cât de cât problema cardurilor valorice de la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, pe care trebuie să le primească donatorii de sânge! În locul tichetelor de masă se primesc acum carduri în valoare de circa 70 de lei, însă mare dilemă pe care încearcă să o dezlege și cei de la Centrul de Transfuzie este dacă aceste carduri se pot reîncărca de la o lună la alta sau rămân doar carduri de unică folosință.  Dr. Iulia Stanciu, directorul instituției de profil din plan județean consideră este ,,aberant’’ să se dea în fiecare lună câte un card donatorilor, cu un PIN diferit de fiecare dată, lucru care ar fi o bătaie de cap în plus  pentru cei care vin să doneze sânge!

,,Am primit un număr de carduri care se activează cu PIN-ul din plic și oamenii care vin la donare  își fac cumpărături de undeva  fix de suma aceea, de până în 70 de lei. O să primim instrucțiuni să vedem ce se va mai întîmpla, pentru că deocamdată nu ne-au spus că s-ar  reâncărca aceste carduri. Se pare că ar fi carduri de unică folosință... Este greu și cu reîncărcarea acestora, dar e greu și cu cardurile de unică folosință, să dai un astfel de card la fiecare donare mi se pare aberant, dar nu ne întreabă nimeni pe noi. Era mai ușoară procedura cu tichetele de hârtie pentru că era un carnețel cu tichete, primea omul tichetul ... și bună ziua.

Așa trebuie să aibă grijă, mulți rătăcesc plicul acela cu PIN-ul și spun că l-au pierdut, dar odată ce au semnat...  altul nu mai primește. Să zicem că jumătate de problemă s-a rezolvat... am reușit să mai dăm și din urmă. Acum să vedem dacă ne aprovizionează la timp cu carduri. Colegii din țară au început să se plângă, vorbesc de cei care au un număr mai mare de donatori pe zi, unde se consumă mult. Spun că au făcut comanda și întârzâie livrarea. Rămâne să vedem  ce se va întâmpla ’’, ne- a declarat ieri directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Primăria Runcu pregătește noi asfaltări în localitate


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale