Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.07.2022 00:20

Editorial


A A

The New Age food (I)

The New Age food (I)

Asta ar fi, în traducere pentru înțelesul românilor, care încă nu au învățat să comunice în limba lui Winston Churchill, că ceea ce bagi în gură, ca să nu crăpi de foame, trebuie să fie, volens nolens, conform unei „inovatoare” rețete culinare a neomarxiștilor globalizatori.

Adică, a mânca după cum ne vor obliga corifeii („stăpâni lumii”) „Noii Ere” (New Age), care este o altă față a aceleiași Mării cu altă pălărie, și am numit Noua Ordine Mondială (New World Order), devenită literă de Evanghelie pentru Staff-ul cu apucături internaționalist-bolșevice de la Bruxelles. Cine, dintre români, n-a înțeles că așa stau lucrurile, o s-o simtă  - deja o simte pe propria piele.

Cum am mai spus și altădată, de când am intrat, dar nu cu drepturi depline, în UE: nu ne mai aparținem. Sau și mai pe șleau zis, România nu ne mai aparține. Period. „Noua eră” (New Age) este o filozofie inventată, exact, inventată de către unii („forțe oculte”) în a doua jumătate a secolului dispărut în eternitatea istoriei în urmă cu douăzeci și doi de ani, și care nu este altceva decât fundamentarea teoretică a Noii Ordini Mondiale (New World Order).

O filozofie care propovăduiește nici mai mult nici mai puțin decât impunerea, ca obligativitate, dar pe căi insidios... democratice, „a unei spiritualități fără granițe, sau dogma, ce îngrădesc”, adică Omenirea s-o ia razna într-un mod haotic ca să fie mai lesne sclavizată și „pe propria răspundere”, să fie asasinată până la nivelul la care se află cam pe la începutul secolului XX.

Sau zic globaliștii fanatici, și nu puțini sunt plasați la butoanele ONU, UE și în staff-urile unor corporații multinaționale. Iar manipularea subliminală, și de la o vreme încoace fățișă, este cel mai pervers instrument, ce poate să arunce națiunile într-o stare dramatică a neîncrederii în sine și în viitorul lor, obligându-le, de pildă, cum să se hrănească.

(va urma)

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

O grevă care anunță marea furtună românească
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Demență neomarxistă infantilă
Mecanism european 2024
Frica de… A.I.
Schimbarea sultanilor la AnkaraPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale