Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.04.2015 00:09

AJF: actori vechi, scene noi


A A

Testarea observatorilor, prin ochii lui Mihălăchioiu

Testarea observatorilor, prin ochii lui Mihălăchioiu
Armand Mihălăchioiu a povestit cum a decurs testarea teoretică a observatorilor

❚ Fiindcă deține calitatea de observator, Mihălăchioiu a mers să susțină testarea teoretică ❚ „Individul care se crede, atunci când este în sediul asociației, pe propria moșie sau plantație, m-a jignit și insultat pentru simplul motiv că nu vrea mușchiul lui să-mi permită să susțin testarea teoretică”, a scris Mihălăchioiu pe o rețea de socializare ❚ „Fiind convins că va avea un astfel de comportament, mi-am luat măsurile corespunzătoare și am inregistrat toată convorbirea”, a mai spus fostul arbitru ❚ „Mai mult, pentru că atât îi duce mintea, unii din «oamenii președintelui» se lăudau cu o zi înainte că ei deja au luat testarea, mai exact că știu subiectele și răspunsurile”, a mai notat acesta ❚ „În cazul în care a participat și efectiv la testare, închipuiți-vă ce notă ar putea lua, știut fiind că subiectele au fost la el!!!”, a încheiat Mihălăchioiu

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Armand Mihălăchioiu iese din nou în față cu un nou subiect interesant. De această dată, fostul arbitru a comentat testarea observatorilor, care a avut loc la începutul săptămânii, la sediul AJF Dâmbovița. Fiindcă deține calitatea de observator, Mihălăchioiu a mers să susțină testarea teoretică. Apoi, a povestit pe o rețea de socializare cele întâmplate, iar amănuntele sunt de-a dreptul incredibile.

„Nu vrea mușchiul lui să susțin testarea teoretică”

Mihălăchioiu admite că a fost înjurat de președintele AJF, Tudor Emil, căruia nu îi scrie numele. Dacă inițial conducătorul fotbalului județean i-a interzis fostului arbitru să susțină testarea teoretică, în cele din urmă, acest lucru a fost posibil.

„Prezent la sediul AJF Dâmbovița, la simulacrul de testare teoretică a observatorilor, personajul care ocupă vremelnic funcția de președinte, și-a dat în petec, cum de altfel mă așteptam. Individul care se crede, atunci când este în sediul asociației, pe propria moșie sau plantație, m-a jignit și insultat pentru simplul motiv că nu vrea mușchiul lui să-mi permită să susțin testarea teoretică. Desigur că nu i-am răspuns în același ton, rugându-l să fie civilizat, să-mi permită să susțin testarea, întrucât eu sunt observator de arbitri din anul 2012, calitate ce am obținut-o în urma unei testări teoretice adevărate, iar dumnealui nu are dreptul să-mi interzică asta, mai mult, în sală fiind prezente pentru a susține testarea, persoane care nu aveau ce căuta acolo, fiind cooptate în corpul de observatori în pauza dintre tur și retur”, a spus Mihălăchioiu, care a mai transmis faptul că întreaga scenă a fost înregistrată:

„Nu știu dacă cineva i-a «șoptit» sau a realizat că va comite un mare abuz, în condițiile în care am și zeci de martori că m-a insultat public, dar în cele din urmă a revenit la normalitate și legalitate. Fiind convins că va avea un astfel de comportament, mi-am luat măsurile corespunzătoare și am inregistrat toată convorbirea”.

Detalii incredibile din „interior”

Acum, urmează o altă parte interesantă. Cum s-a desfășurat examenul?

„Cum altfel poate fi numită această adunare care s-a vrut a fi ceva ce n-a fost, atât timp cât cei testați au stat unul lângă altul, câte 10 sau mai mulți la o masă, dând răspunsurile în «consens», singurii care au stat izolați fiind subsemnatul și L. Gligoraș?”, a detaliat Armand Mihălăchioiu, care a oferit o altă informație, conform căreia unii observatori ar fi avut subiectele și rezolvările înainte de examen:

„Mai mult, pentru că atât îi duce mintea, unii din «oamenii președintelui» se lăudau cu o zi înainte că ei deja au luat testarea, mai exact că știu subiectele și răspunsurile”. Iar la final, întrebarea supremă: a susținut Tudor Emil testarea teoretică? „Pentru că a stat în altă încăpere, alături de ciracii săi, nu am cunoștință dacă președintele a susținut și el testarea, asa cum ar fi legal. Altfel, în cazul în care a participat și efectiv la testare, închipuiți-vă ce notă ar putea lua, știut fiind că subiectele au fost la el!!!”, a încheiat Mihălăchioiu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de participant la testare la 10.04.2015 16:05

Ma mir ca nu scrie un detaliu mult mai insemnat.Am surprins ca la un moment dat Mihalachioiu in disperarea lui,sa dus la biroul lui L.Gligoras si a luat coala alba a acestuia pe care urma sa scrie raspunsurile la intrebari.S-a uitat la mine eu la el si omul avand bun simt nu a zis nimic ca sa nu deranjeze lumea.Trage-ti concluzia,eventual intrebati-l pe el daca este adevarat,desi nu cred ca va spune.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale