Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2021 00:18

Președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița lasă de înțeles că ar fi de acord cu...


A A

Testarea contracost a cadrelor medicale care refuză vaccinarea anti-COVID!

Testarea contracost a cadrelor medicale care refuză vaccinarea anti-COVID!

*„Eu, fiind provaccinare, cred că toată lumea trebuie să se vaccineze, mai ales medicii și asistentele, așa ar fi corect”

*„Dacă ești medic, mi se pare normal să ai încredere, nu să pui la îndoială rezultatele unor cercetări care sunt mult mai avansate decât acum 100 de ani, când s-a făcut primul vaccin”

 

Marea majoritate a medicilor din județul Dâmbovița s-au vaccinat anti-Covid-19! Cel puțin așa susține președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița, dr. Jean Popescu. Provaccinist convins, acesta spune că toată lumea trebuie să se vaccineze, mai ales medicii și asistentele. Potrivit dr. chirurg Jean Popescu, sunt foarte puțini medici nevaccinați în județ, iar dintre cei vaccinați doi au făcut boala, dar cu forme ușoare.

„La noi, la Chirurgie, au fost doar câteva cazuri care au fost depistate în ultima lună cu Covid -19 și care au fost transferate ulterior la Boli Infecțioase, dar nu știm ce ne așteaptă în viitor. La noi nu este situația chiar așa de tragică, așa cum este prin alte părți, dar vedeți că astăzi (n.n. ieri) am primit un Roalert  și deja sunt foarte multe localități, inclusiv Târgoviștea, care au depășit 3 la 1000 de locuitori. În unitățile medicale nicăieri nu sunt sistate internările de urgență, iar celelalte se pot face în număr limitat, adică să putem să avem posibilitatea să izolăm atunci când apare un caz. Avem două rezerve, pe care le-am avut mereu, iar acolo este un fel de triere a pacienților, până când le vine testul Covid. Adevărul este că, de la o zi la alta, evoluția este imprevizibilă”, a declarat președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița, dr. Jean Popescu.

În ceea ce privește situația medicilor din județ care nu s-au imunizat, doctorul Jean Popescu susține că  „medicii nu s-au vaccinat toți pentru că o parte dintre ei au făcut boala și au anticorpi, adică și-au verficat anticorpii. Sunt foarte puțini nevaccinați, iar din câte știu eu avem și doi care au făcut boala fiind deja vaccinați, dar cu forme ușoare”. De asemenea, președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița a lăsat să se înțeleagă că ar fi de acord cu testarea contracost a cadrelor medicale care refuză vaccinarea anticoronavirus. ,,Eu, fiind provaccinare, cred că toată lumea trebuie să se vaccineze, mai ales medicii și asistentele, așa ar fi corect. Dacă ești medic mi se pare normal să ai încredere, nu să pui la îndoială rezultatele unor cercetări care sunt mult mai avansate decât acum 100 de ani, când s-a făcut primul vaccin”, a conchis președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița, dr. Jean Popescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Școala Gimnazială Specială Târgoviște, în atenția CJD
Beneficiarii de ajutor social, stimulați să intre pe piața muncii
Sufocarea SJUT îngrijorează autoritățile județene
Activități preventive anticorupție
Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie îndeamnă oamenii să se vaccineze
313 locuri de muncă disponibile
S-a stins din viață arhitectul Grigore Eftimescu
Controale anti-COVID-19 în carantină
CJAS Dâmbovița, buget suficient pentru asistența medicală
Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale