Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2019 00:17

Workshop interdisciplinar la Târgoviște


A A

Teologie, psihologie și pedagogie

Teologie, psihologie și pedagogie

❚ Tema acestei activități științifice a fost ,,Viața, știința, credința… Crezi că știi să trăiești?!“- principii alimentare pentru sănătatea fizică și psihică a omului contemporan“, invitat fiind domnul Prof. univ. dr. h.c. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în nutriție și biotehnologie alimentară

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 21 noiembrie 2019, a avut loc în amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universității ,,Valahia“ din Târgoviște, Workshopul interdisciplinar de teologie, psihologie și pedagogie, ediția a 3-a, din cadrul Conferinței Internaționale LUMEN EDU - 2019, Educație, Calitate, Dezvoltare durabilă. Tema acestei activități științifice a fost ,,Viața, știința, credința… Crezi că știi să trăiești?!“- principii alimentare pentru sănătatea fizică și psihică a omului contemporan“, invitat fiind domnul Prof. univ. dr. h.c. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în nutriție și biotehnologie alimentară, care a prezentat provocările la care este supus omul modern contemporan. La finalul întâlnirii a fost lansată ultima lucrare de specialitate a Prof. Gheorghe Mencinicopschi, cu titlul ,,Crezi că știi să trăiești?! Alimentația și longevitatea – o nouă abordare holistică“. Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Teologie și Științele Educației și Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității ,,Valahia“ din Târgoviște, Asociația LUMEN, Centrul de Cercetări în Științe Socio-Umane din România și a fost moderat de: Prof. univ. dr. Gabriel Gorghiu, Pr. lect. univ. dr. Cosmin Santi și Lect. univ. dr. Elena-Ancuța Santi.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A doua șansă la educație, și în județul Dâmbovița
Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită și la Târgoviște
Eveniment de suflet la "Casa Romanței"
Ziua Unirii la "Casa Romanței"
Județul Dâmbovița, cel mai prolific în proiectele europene
Periplul cultural "Unirea face puterea"
Programul muzeelor dâmbovițene de Ziua Unirii
Monumentul țăranilor răsculați la Răzvad
Lansarea cărții "Crochiuri Literare", la Muzeul de Istorie
Școlile profesionale, "pe urma" liceelor teoretice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii nu mai înghit hachițele "clasei politice" mafiotizate!

Un sentiment anti-„clasa politică”, unul de puternică aversiune, a cuprins, mai mult ca oricând, neamul românesc, iar această observație nu o cunosc din suflarea vântului ci, ca vechi jurnalist cu senzori fini de receptare a realității, din contactul direct cu cetățeanul. Și ce ne spune această constatare, deloc favorabilă „clasei politice”?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale