Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.11.2022 00:17

Odată cu începerea negocierilor pe Contractul Colectiv de Muncă, reapar...


A A

Tensiune la Uzina Automecanica Moreni

Tensiune la Uzina Automecanica Moreni

*„Negociem în condițiile în care Automecanica Moreni este goală de contracte și comenzi. Ei trebuie să fie conștienți că oamenii aceștia nu sunt vinovați de situația de facto, că oamenii aceștia intră pe poarta fabricii ca să-și facă datoria, iar datoria de a asigura contracte și comenzi... este a lor”

 

Nu este deloc liniște și pace la Uzina Automecanica Moreni, pentru că începe negocierea Contractului Colectiv de Muncă! Deși a primit recent vizita unor oaspeți importanți de la București, de la Ministerul Economiei, de la Guvern și  Ministerul Apărării Naționale, fabrica a rămas cu aceleași probleme pe cap, respectiv lipsa de contracte și comenzi. Liderul de sindicat Constantin Bucuroiu nu este mulțumit de cum evoluează lucrurile la societatea morenară și anunță că negocierea Contractului Colectiv de Muncă nu va fi una deloc ușoară.

,,Eu sunt foarte supărat acum pentru că atâtea vorbe se aruncă pe piață și dacă mergem în societăți în momentul de față le vedem goale goale de contracte și comenzi. Același lucru se întâmplă în momentul de față și cu Uzina Automecanica Moreni care trece printr-o perioadă dificilă... și atenție suntem în negociere de contract colectiv de muncă... Negociem în condițiile în care Automecanica Moreni este goală de contracte și comenzi. Ei trebuie să fie conștienți că oamenii aceștia nu sunt vinovați de situația de facto, că oamenii aceștia intră pe poarta fabricii ca să-și facă datoria, iar datoria de a asigura contracte și comenzi... este a lor. Atunci când nu ești în stare să asiguri ceea ce tu trebuie să faci, atunci frate îi plătești pe oameni și îi plătești corespunzător, îi plătești la nivelul la care cere viața de astăzi, nu cu salariile mizere care sunt în momentul de față. Eu am spus-o răspicat, cei care vor să negocieze cu Bucuroiu Contractul Colectiv de Muncă trebuie să-și verifice mai întâi inimile.. să vadă cum stau. Nu am nicio intenție să-mi las oamenii să sufere pentru că nu reușim să ne facem treaba așa cum o spunem de fiecare dată când suntem instalați în funcții”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanca Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale