Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2020 00:16

Candidatul PSD Dâmbovița, Ana Maria Gheorghe, pentru un loc în CLM Târgoviște:


A A

Teatrul de Vară va deveni Amfiteatru în aer liber, iar Casa Sindicatelor - Centru Cultural Multifuncțional

Teatrul de Vară va deveni Amfiteatru în aer liber, iar Casa Sindicatelor - Centru Cultural Multifuncțional

❚ Transformarea acestor două obiective reprezentative ale orașului în ceva și mai frumos a determinat-o pe Ana Maria Gheorghe să declare că deja ,,se prefigurează o reformă a culturii urbane” ❚ Sunt doar două proiecte ale echipei primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, din multe altele, care vor deveni realitate într-un viitor nu foarte îndepărtat


VIOLETA STANCIU


Centru Cultural Multifuncțional... la Casa de Cultură a Sindicatelor și Amfiteatru în aer liber... la Teatrul de Vară! Acestea sunt doar două proiecte ale echipei primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, din multe altele, care vor deveni realitate într-un viitor nu foarte îndepărtat, despre care a vorbit recent, în cadrul unei conferințe de presă, Ana Maria Gheorghe, candidatul PSD Dâmbovița pentru un loc în CLM Târgoviște. Transformarea acestor două obiective reprezentative ale orașului în ceva și mai frumos a determinat-o pe Ana Maria Gheorghe să declare că deja ,,se prefigurează o reformă a culturii urbane”. ,,Alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan și echipa PSD propunem, pentru următorul mandat, mai mult de 20 de proiecte pentru dezvoltarea orașului. Aș vrea să mă opresc asupra a două proiecte prin care remarc că se prefigurează o reformă a culturii urbane. Este vorba de reabilitarea și reconversia Casei de Cultură în Centru Cultural Multifuncțional. În acest moment Casa de Cultură a Sindicatelor este în procedură de expropriere și cu siguranță după acest demers acest imobil cultural va fi un câștig pentru viața culturală a orașului nostru. De asemenea, se propune reabilitarea Teatrului de Vară care va fi transformat în Amfiteatru în aer liber, care va avea o capacitate de 300 de locuri. De asemenea, se va amenaja o Ludotecă și ceva foarte inedit... se va amenaja primul restaurant pentru copii din România. Iată niște proiecte îndrăznețe și frumoase, spun eu, la care se adaugă alte proiecte importante din fonduri europene...”, a declarat Ana Maria Gheorghe, candidat PSD Dâmbovița pentru un loc în CLM Târgoviște.

Material comandat de PSD Dâmbovița.

Executat de Societatea SC JURNAL MEDIA TOP SRL.

Cod Mandatar Financiar: 21200019Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Nu mă regăsesc într-un astfel de proiect și nu voi merge în Pro România"
Impozitul "zero" pe salariul minim pe economie, scos din nou de la naftalină
"Suntem foarte hotărâți să câștigăm această bătălie de o manieră clară"
Absorbția fondurilor europene, baza programului de guvernare al PSD
Lista cu 100 de lucruri bine făcute de PSD
PSD Dâmbovița își turează motoarele pentru alegerile parlamentare
Victorie absolută pe Valea Dâmboviței, la alegerile locale
"Alegerile parlamentare trebuie menținute la termenul anunțat, de 6 decembrie"
PSD Dâmbovița, top 5 național la alegeri
BEJ Dâmbovița, rezultatele oficiale de la alegerile locale 2020


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (II)

Alegerile americane sunt urmărite cu mare interes de factorii politici europeni. În cazul realegerii actualului președinte, la ce ne putem aștepta ? Până unde poate să meargă ruptura transatantică, bază a dezvoltării mondiale din ultimii 75 de ani ? Sau chiar dacă democrații vor reocupa Casa Albă, vor mai avea americanii timpul necesar să reînvie adevăratul multilateralism global?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale