Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.05.2022 00:12

Din cauza greutților aduse de criza provocat de pandemie,


A A

Teatrul de var din Trgoviște rmne doar... machet

Teatrul de var din Trgoviște rmne doar... machet

„Am mari dubii c se va realiza acest proiect”! Anul trecut, conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște prezenta o machet realizat de un grup de arhitecți din București, pentru un proiect ce privește reabilitarea teatrului de var din Parcul Chindia, care urma s fie transformat în teatru pentru copii și tineret. Recent, Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra, a transmis în cadrul unei conferințe de pres c nu mai este la fel de optimist în ceea ce privește realizarea acestui proiect.

Planul a fost fcut înainte de pandemie și de criza economic, iar o astfel de investiție ar necesita sume importante de bani. Reprezentanții Teatrului Tony Bulandra mai spun c locația actualului teatru de var din Parcul Chindia nu este cea mai potrivit, pentru c, în perioada pandemiei, când au fost organizate câteva piese de teatru acolo, au avut loc anumite incidente create de oamenii care se duceau la restaurantul de lâng. Din acest motiv, sunt în cutare alte soluții.

„Dup cum știți, teatrul de var din Parcul Chindia a fost refcut în pandemie ca s putem juca acolo. Timp de un an de zile am jucat gratuit pentru comunitate. Este foarte dificil de jucat totuși, pentru c în zona respectiv este o teras și am avut frumoase întâmplri, limba român a fost redescoperit în toate influențele ei slave în materie de înjurturi, la actrițele care erau mai mult sau mai puțin dezbrcate în reprezentanța respectiv. În ceea ce privește proiectul pe care vi l-am prezentat anul trecut sub forma unei machete pe care am realizat-o împreun cu o grupare de arhitecți din București, o puteți vizita oricând... S-au luat niște angajamente, dar acestea erau înainte de pandemie, și înainte de criz. Eu am mari dubii c se va realiza acest proiect”, a declarat directorului Teatrului Tony Bulandra, regizorul Mihai Constantin Ranin.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

mplinirea fgduințelor
Lucrrile la noua sal de Sport a Universitții „Valahia” au avansat
Redeschiderea Muzeului Scriitorilor Dmbovieni
Etapa național Olimpiadei Tehnologiei Informației, la final
„Eroica”, la o lansare patriotic
„Pictur plus pictur egal pictur”
PS Nifon, la hramul Catedralei Patriarhale din București
CJD, n Programul pentru școli al Romniei
Evenimente educaționale importante la ISJ Dmbovița
Sfinții mprați Constantin și ElenaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grev care anun marea furtun romneasc

GEORGE COAND


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a artat guvernrii c coala este acel factor fundamental fr de care o naiune nu poate funciona, nu este viabil. Iar domnului preedinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – s reamintim c, la baz, este profesor – i-a btut obrazul punându-i în fa un adevr dur: România educat –... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale