Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.12.2014 00:14

Târgoviște - Accident cumplit la întoarcerea de la spectacolul lui Moș Crăciun


A A

Tată și fiică, loviți în timp ce traversau strada

Tată și fiică, loviți în timp ce traversau strada
Șoferul susține că victimele i-au apărut brusc în față

❚ Seara care trebuia să fie o amintire frumoasă s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din Târgoviște ❚ Fetița și tatăl ei se întorceau de la spectacolul din Parcul Chindia și au fost izbiți pe trecerea de pietoni din zona Doi Brazi ❚ Copilul, în comă profundă, a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București

CORVIN DUMITRICĂ


Tatăl și fetița de 13 ani au plecat să-l vadă pe Moș Crăciun în Parcul Chindia din municipiul Târgoviște, dar au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Ei au fost spulberați de un autoturism, chiar în timp ce traversau pe stradă.

Accidentul s-a petrecut în zona Doi Brazi, la trecerea de pietoni de la intrarea principală în Parcul Chindia. Cei doi se întorceau spre casă, Autoturismul care i-a lovit în plin era condus de un tânăr, de 22 de ani.

El susține că cei doi i-au apărut brusc în față:

„Domne, mi-au sărit în față, direct de pe trotuar. Nu i-am putut observa din moment ce mi-au sărit în față ”, a declarat șoferul.

„S-a dus cu tatăl ei în parc să-l vadă pe Moș Crăciun și Doamne, Dumnezeule unde a ajuns!”, plângea disperată mama fetiței.

În stare foarte gravă, copilul a fost trimis la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală:

„Este vorba despre o fetiță de 13 ani, victima unui accident rutier, în stare foarte gravă, traumatism cranian și comă profundă”, a afirmat dr. Dan Comănescu, de la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 27.12.2014 11:58

Propun să introducă semafor la trecerea de pitoni, întrucât șmecherii ăștia de șoferi intră foarte tare din spre Doi Brazi și invers și de aici consecințele negative. Ar trebui instalate și camere video și amendați șoferii care trec prin aceste zone cu viteze sfidătoare.Ar trebui desfinințat sensul giratoriu de la Doi Brazi și introdus din nou semafor deoarece avantajază șmecherii ăștia care intră acolo cu viteză foarte mare...Cei care circulă regulamentar sunt agresați în trafic cu claxonatul șmecherilor...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță
Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024
La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale