Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2016 00:21

Vești bune pentru târgovișteni


A A

Tarifele Complexului de Natație pot fi schimbate

Tarifele Complexului de Natație pot fi schimbate
Primarul Cristian Stan a ridicat problema planului tarifar care ar putea pune în pericol însăși sustenabilitatea proiectului

❚ Actualul plan tarifar, considerat foarte mare chiar și de conducerea Primăriei Târgoviște, ajunge astăzi pe masa consilierilor municipali ❚ Primarul Cristian Stan precizează că tarifele au fost stabilite de fosta administrație din 2011, prin Planul de Afaceri cu care a fost obținută finanțarea europeană ❚ Cristian Stan a discutat și cu reprezentanții ADR Sud-Muntenia această problemă în cadrul Consiliului pentru Dezvoltare Regională

ANDREI VASILIU

 


 

Astăzi, în ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște, aleșii vor face următorul pas înspre deschiderea Complexului Turistic de Natație al Târgoviștei, respectiv aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare. Una dintre controversele din jurul acestui punct se leagă de tarifele care ar urma să fie stabilite pentru accesul publicului. Conducerea Primăriei a ținut să menționeze în cadrul unei conferințe de presă, că nu actualul executiv a fixat aceste tarife, ele fiind stabilite în urmă cu 5 ani în Planul de Afaceri prin care proiectul a primit finanțarea europeană.

ADR Sud-Muntenia: Este nevoie de un act adițional la contract

Veștile bune au venit însă în recenta ședință a Consiliului pentru Dezvoltare Regională, desfășurată la Potlogi, unde primarul Cristian Stan a ridicat această problemă, susținând că actualul plan tarifar ar putea pune în pericol însăși sustenabilitatea proiectului.

„Planul tarifar cu care s-a aprobat proiectul este destul de mare și nu știu dacă vom realiza indicatorii. Suntem obligați să aplicăm acest plan tarifar? Tarifele sunt prevăzute în ghidul solicitantului, Anexa 3, Planul de Afaceri. E o condiție de sustenabilitate a proiectului. Vom avea o perioadă de referință pentru atingerea indicatorului anual. Tarifele la terenurile de tenis și de fotbal sunt foarte mari, mai mari decât altele din oraș”, a solicitat primarul Cristian Stan un punct de vedere din partea reprezentanților ADR Sud Muntenia.

Răspunsul a venit prompt de la Rodica Iorga, șef serviciu verificare proiecte POR: „Planul tarifar poate fi modificat printr-un act adițional la contract. Trebuie să facem o analiză pentru a vedea impactul asupra proiectului”.

În completare, Liviu Mușat, directorul ADR Sud- Muntenia, a declarat că este necesar să fie analizat dacă modificările nu ar urma să schimbe punctajul pe care l-a obținut proiectul în vederea obținerii contractului de finanțare.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale