Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.05.2017 00:18

Ieri, în conferința de presă de la Compania de Apă Târgoviște, președintele CJD a anunțat...


A A

Tarif unic la apă în tot județul Dâmbovița

Tarif unic la apă în tot județul Dâmbovița
Conducerea CJD și a Companiei de Apă, la prima conferință de presă din acest an

❚ La capitolul “tarif apă-canal”, Compania de Apă Târgoviște se află pe locul III la nivel național, deci suntem în topul județelor cu cea mai scumpă apă

VIOLETA STANCIU


După o pauză îndelungată, conducerea Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA a organizat ieri prima conferință de presă din acest an, care a avut o tematică destul de bogată. Alături de echipa de conducere a Companiei de Apă Târgoviște, formată din Adrian Dumitru, director general, Marin Olaru, președintele Consiliului de Administrație, Ioan Țuțuianu, director tehnic, Radu Maria, director economic, Florina Mureșan, manager dezvoltare, la întâlnirea cu jurnaliștii au fost invitați și reprezentanții acționarilor principali ai Companiei de Apă, respectiv primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și președintele Consiliului Jude?ean Dâmbovița, Alexandru Oprea. Scurt și la obiect, președintele Consiliului de Administrație de la Compania de Apă Târgoviște a anunțat că profitul societății a crescut de trei ori în perioada 2015-2016 și că viitorul se anunță de bun augur pentru acest agent economic.

“Eu personal sunt mulțumit în sfârșit de situația companiei, mai ales că am trecut printr-o perioadă foarte tulbure, pot să spun chiar printr-un blocaj. Am reușit să stabilizăm situația, printr-un management de criză, unde actorul principal a fost actualul președinte al CJD, Alexandru Oprea. Acum am reușit să stabilizăm echipa și în sfârșit să putem anunța că, din anul precedent, în perioada 2015-2016, profitul companiei a crescut de 3 ori. De asemenea, am reușit să scăpăm de multe pietre de moară, însemnând o parte din corecții care au fost câștigate în instanță. Cred că drumul este pozitiv, mai ales că se va semna un nou program cu fonduri europene pentru dezvoltarea județului”, a punctat Marin Olaru.

Fuziunea celor două societăți de furnizare a apei, iminentă Cel mai “informat” om pe tot ceea ce înseamnă Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița s-a dovedit a fi președintele CJD, Alexandru Oprea. Înconjurat de o “armată” de salariați ai companiei, toți cu funcții de conducere, Alexandru Oprea nu a pierdut prilejul de a-și “salva” foști colegi de întrebările jurnaliștilor, oferind răspunsuri pertinente în locul acestora. Tot ieri președintele CJD a anunțat și elementele de noutate pe care Compania de Apă Târgoviște urmează să le implementeze în viitorul apropiat.

“Mulți îi cântau prohodul acestei societăți, dar având curajul să implementăm niște măsuri adecvate, am reușit să punem compania acolo unde-i este locul. La nivelul autorităților publice județene continuăm acel parcurs pe care l-am gândit, în ideea de a asigura acel operator unic la nivelul județului, așa cum ne obligă angajamentele pe care ni le-am asumat față de UE. Miercuri, 24 mai, viitoarea Societate de Apă Canal Dâmbovița a primit avizul pentru reglementarea prețurilor și vreau să vă spun că, conform avizului ANRSC, prețurile ar trebui să fie mai mari decât cele cu care operează actualmente Compania de Apă Târgoviște. În prima ședință a CJD vom aproba aceste tarife la nivelul celor practicate de Compania de Apă Târgoviște. Am decis să avem o politică tarifară unitară. Vom continua activitatea de transformare și ulterior de fuziune a celor două societăți de furnizare a apei din județ. De asemenea, vom continua activitatea de cooptare de noi membrii în ceea ce se cheamă ADI Apă și în ceea ce înseamnă aria de operare a operatorului regional. S-a făcut un prim pas ca această societate să opereze și în județul Prahova. Comuna Filipești Târg a devenit membru al ADI Apă Dâmbovița și astfel Compania de Apă operează și în Prahova, ceea ce, spun eu, este benefic (...) Compania de Apă nu este nici mai urâtă, nici mai frumoasă decât alți operatori și vă spun că, în conformitate cu auditul făcut de specialiștii în domeniu, se află printre primii 15 operatori la nivel național”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea, care și-a exprimat dorința ca societatea să ajungă între primii 10 operatori regionali.

Primarul Târgoviștei avertizează: atenție la calitatea serviciilor

În calitate de reprezentant al acționarului principal al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, în speță Primăria Târgoviște, dar și de primar al orașului, edilul Cristian Stan a ținut să facă “o notă discordantă” față de cei care și-au expus ideile înaintea sa, prin aceea că și-a permis să critice un pic activitatea societății.

“Compania de Apă este un operator care oferă un serviciu esențial târgoviștenilor și dâmbovițenilor. Așteptările pe care eu le am, ca primar al municipiului Târgoviște, sunt foarte mari pentru că au fost ceva probleme și încă mai sunt, și mă refer la finalizarea proiectelor pe zona de infrastructură, unde căutăm soluții de rezolvare. Și eu doresc ca acest operator să ajungă în primii 10 din România, dar vreau să ajungă în primii 10 în primul rând la nivelul calității serviciilor pe care le oferă. Pentru mine, ca primar, acesta este un lucru esențial”, a punctat Cristian Stan.

Tot ieri, de la directorul Companiei de Apă Târgoviște, Adrian Dumitru, am aflat că județul Dâmbovița se află pe locul 3 la nivel național,la tariful de apă și canal. Deci suntem în topul județelor cu cea mai scumpă apă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță
La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile
CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale