Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2022 00:14

DAJ Dâmbovița anunță...


A A

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie

*Chiar dacă este vorba despre prima lună de iarnă, când produsele agricole românești se găsesc din ce în ce mai greu pe piață, reprezentanții Direcției au anunțat că târgul trebuie să se țină în continuare o dată pe lună

 

Conducerea Direcției Agricole (DAJ) Dâmbovița anunță că târgul de produse tradiționale, organizat experimental pe platoul din fața instituției va continua și în luna decembrie. Chiar dacă este vorba despre prima lună de iarnă, când produsele agricole românești se găsesc din ce în ce mai greu pe piață, reprezentanții Direcției au anunțat că târgul trebuie să se țină în continuare o dată pe lună.

Totuși, în luna decembrie, potrivit directorului Vlad Pătrașcu, vor fi mai puțin producători de legume decât de obicei. Acesta a mai spus că târgul are un adevărat succes până acum. Oamenii vin încă de la primele ore ale dimineții să cumpere produse proaspete românești, iar până la ora prânzului nu mai rămâne nimic pe tarabe, spune Vlad Pătrașcu. Astfel, de la o ediție la alata, conducerea DAJ Dâmbovița încearcă să aducă ceva nou pentru a atrage în continuare câți mai mulți oameni.

„Târgul Tradițional va continua și în luna decembrie. După cum bine știți, am avut și în luna octombrie, și în luna noiembrie. Este vorba despre un târg pentru promovarea produselor naturale. Putem spune că a fost un adevărat succes. În luna decembrie nu vom mai avea atât de mulți producători de legume, vom avea ceva sezonier: varză, cartofi și așa mai departe. Vreau să le mulțumesc cumpărătorilor care au venit într-un număr foarte mare. Încă de la primele ore ale dimineții vin și cumpără produsele tradiționale ale producătorilor. La ora 13:00 nu se mai găsea nici un produs pe tarabă”, a declarat directorul DAJ Dâmbovița, Vlad Pătrașcu.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Activitate turistică bogată în județul Dâmbovița
Polițiști la școală de Ziua Nonviolenței
Se vor construi șase locuințe pentru doctori și profesori
Manifestare educațională dedicată Unirii
Exporturile au bătut importurile
,,Extinderea Cardiologiei și tratarea infarctului miocardic acut, cel mai bun lucru la SJUT”
Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi
Primăria Dobra are obiective mari
Regres în domeniul construcțiilor
Două noi investiții pentru 2023Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale