Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.03.2023 00:17

Directorul Vlad Ptrașcu tatoneaz terenul pentru a relua...


A A

Trgul de produse tradiționale de la Direcția Agricol Dmbovița!

Trgul de produse tradiționale de la Direcția Agricol Dmbovița!

*„Recunosc faptul c nu am avut logistica necesar. M rugam de cei de la Bleni s ne ajute  cu mesele pentru c nu poți s-l pui pe micul productor s vin și cu masa”

 

Odat cu sosirea primverii, directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Vlad Ptrașcu vrea s reia și obiceiul organizrii ,,Târgului de produse tradiționale’’ din curtea instituției, eveniment care s-a bucurat de un real succes în rândul târgoviștenilor, și nu numai, pentru c produsele vin direct de la productori, iar prețurile sunt mai accesibile decât în alte locuri. Directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Vlad Ptrașcu a recunoscut, în cadrul unei recente conferințe de pres, c a avut și ceva probleme cu asigurarea logisticii necesare, pentru c organizarea unui astfel de târg nu este un lucru simplu.  

„Problema cu târgul... recunosc faptul c nu am avut logistica necesar. M rugam de cei de la Bleni s ne ajute  cu mesele pentru c nu poți s-l pui pe micul productor s vin și cu masa. Am reușit s cumpr 15 mese în toamn. Cu ajutorul unor agenți economici am reușit s avem și 10 corturi. O s iau legtura cu productorii s vedem cu ce pot ei s vin, ce au pentru c și aici este o problem, trebuie s ai cu ce s vii la târg. Eu aș vrea s-l fac pân la sfârșitul lunii martie, s vedem cum este și vremea. Eu încerc s m dezvolt un pic, s am logistica mea. O alt problem este c productorii  vor s vin mai mult duminica, pentru c sâmbta ei spun c sunt la câmp... Eu vreau s asfaltez, s betonez curtea dintre cele dou cldiri și atunci aș face piața zi de zi aici la Direcția Agricol Dâmbovița”, a declarat directorul Vlad Ptrașcu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale