Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2018 00:17

Somații pentru firmele care au „împăienjenit” văzduhul vechii cetăți!


A A

Târgoviștea, sufocată de cabluri

Târgoviștea, sufocată de cabluri

❚ „Problema principală este că din 50 de cabluri care mai sunt pe stâlp, mai funcționează doar 3, iar restul cablurilor sunt abandonate de societăți care nu mai sunt interesate de absolut nimic”, a declarat primarul Cristian Stan ❚ „O să-i somăm, este infrastructură publică, am încercat să ajungem la un consens, dar nu am reușit. (...) Trebuie să renunțăm la cablurile inutile”, a adăugat edilul Târgoviștei

ANA MARIA POPESCU


Municipiul Târgoviște parcă stă sub o uriașă pânză de păianjen, sufocată fiind de cabluri și stâlpi de electricitate! Această situație îl revoltă pe primarul municipiului, Cristian Stan, care susține că în momentul de față nu prea are o soluție pentru rezolvarea acestei probleme din cauza faptului că nu primăria este proprietara stâlpilor, ci societatea de distribuție a energiei electrice și nici cablurile nu sunt ale administrației locale. Zeci de cabluri care aparțin unor societăți comerciale, ce prestează diverse activități, stau suspendate pe stâlpii din municipiu, cele mai multe dintre ele sunt nefuncționale, însă proprietarii nu s-au mai ostenit să le adune de pe stâlpi, mai bine leau abandonat acolo și așa a economisit și timp, dar și bani. Situația nu mai este însă tolerată de administrația locală care după ce nu a reușit să ajungă la un consens cu firmele a decis să treacă la capitolul următor, să trimită somații și să-i oblige pe proprietari să-și strângă „mizeria” de pe stâlpii din municipii.

„Legat de iluminatul sunt zone unde încă mai există și stâlpii vechi lângă cei noi, nu se renunță la ei din cauza faptului că nu este infrastructura noastră, este infrastructura Electrica și va trebui să intervină ei și să facă ceva cu eu. De altfel, este o altă discuție importantă pe care o avem legată de aceste cabluri care traversează orașul și care sufocă stâlpii, în principal pe cei ai Electrica, dar și pe cei ai administrației locale. Va trebui să găsim o soluție, am avut o rundă de discuții cu utilizatorii, cu cei de la societățile care au tot felul de cabluri pe stâlpi, dar nu am reușit să ajung la niciun consens, probabil că o să ajungem să le întrerupem, pentru că altă soluție nu avem, și după aceea vor fi obligați să vină și să găsească soluții. Această problemă cu infrastructura este reală și căutăm soluții. Problema principală este că din 50 de cabluri care mai sunt pe stâlp mai funcționează doar 3, iar restul cablurilor sunt cabluri abandonate ale unor societăți care nu mai sunt interesate de absolut nimic. O să-i somăm, este infrastructură publică, am încercat să ajungem la un consens, dar nu am reușit, găsim tot felul de persoane care lucrează acolo care nu spun că nu știu ele nimic, ei sunt doar muncitori și așa mai departe. Cam asta este situația, dar va trebui rezolvată această problemă cât mai curând. Trebuie să renunțăm la cablurile inutile. Nu poate exista niciun fel de infrastructură subterană care să poată să suporte tot ceea ce avem noi acum pe stâlpi. Sunt chiar stâlpi la momentul acesta care nu mai sunt deloc folosiți, nici pentru iluminatul public, nici pentru nimic, iar exemplele sunt multe în municipiu.Trebuie să găsim o soluție, împreună cu Electrica, și pentru această problemă”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Lovituri sub centură… electorale
Modernizarea DJ 712 Târgoviște – Pucioasa
Activitate educațională la Centrul Social Cultural
„Ridicarea adeverințelor de vechime, exclusiv de la angajatori”
Regenerarea pădurilor, unul dintre obiectivele principale ale Direcției Silvice
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale