Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.09.2018 00:20

Mobilizare generală pentru curățenie și organizare


A A

Târgoviștea, pregătită febril pentru Turul Ciclist

Târgoviștea, pregătită febril pentru Turul Ciclist

❚ Olandezul Peter Schulting a fost câștigătorul etapei a patra a Turului ciclist al României ❚ Acțiunea de curățenie a fost de anvergură, cuprinzând străzile Mihai Bravu, Calea Domnească și Libertății, precum și Parcul Mitropoliei ❚ 160 de polițiști de la rutieră și ordine publică au fost prezenți în teren și au acționat pentru siguranța participanților la Turul Ciclist al României

 

PETRE DRĂGUȚOIU

 


 

Etapa a patra a Turului Ciclist, finalizată sâmbătă la Târgoviște, în zona Parcului Mitropoliei, a fost pregătită intens de autoritățile din reședința județului Dâmbovița. Pe bulevardul Libertății și în zona adiacentă s-a efectuat o curățenie generală: au fost strânse frunzele uscate căzute din copaci și gunoaiele, prin intermediul angajaților ECO-SAL și ai Serviciului de salubritate subordonat Primăriei și Consiliului Local Municipal Târgoviște. Acțiunea de curățenie a fost de anvergură, inclusiv prin spălarea băncilor pentru înlăturarea mizeriei făcute de păsări, în special de ciori. S-au curățat, spălat și vopsit din nou și bazinele de la fântânile arteziene de pe aleea principală din parc, precum și repararea celor defecte și a cișmelelor cu apă potabilă. De asemenea, s-au efectuat și lucrări de înlăturare a vegetației uscate și reamenajare a spațiilor verzi, chiar dacă ne aflăm în plină toamnă.

Traseul, împânzit de Poliție

Polițiștii din Dâmbovița au fost la datorie pentru ca Turul Ciclist al României să se desfășoare în siguranță. Astfel, în ziua de sâmbătă, 22 septembrie a.c., 160 de polițiști de la rutieră și ordine publică au fost prezenți în teren și au acționat pentru siguranța participanților la Turul Ciclist al României, un eveniment de anvergură la nivel național. Astfel, pentru prevenirea evenimentelor negative și trecerea în siguranță a cicliștilor, începând cu ora 15:00, pe DN 72, pe tronsonul Dărmănești-Târgoviște, circulația a fost închisă. Pentru aceleași considerente, circulația a fost oprită și pe străzile Mihai Bravu, Calea Domnească și Libertății, toate din municipiul Târgoviște. De asemenea, la sosirea participanților, circulația a fost restricționată și pe bulevardul Mircea cel Bătrân.

Peter Schulting, câștigător la Târgoviște

Rutierul olandez Peter Schulting (Monkey Town) a fost câștigătorul etapei a patra a Turului ciclist al României. În esență, aceasta s-a desfășurat pe 124,7 km, pe ruta Buzău - Mizil - Albești- Paleologu - Valea Călugărească - Bucov - Centura Ploiești - Dărmănești - Răzvad - Târgoviște. A fost a doua victorie de etapă Pentru Schulting, care a ieșit învingător după un atac solitar de 60 km. Olandezul s-a impus și în prima etapă, Alba Iulia - Sibiu. Cursa se va încheia duminică, la București, cu un circuit de 100 km care cuprinde Piața Presei Libere - B-dul Poligrafiei - str. Jiului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane
Concursul „Știu și aplic”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale