Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.01.2021 00:15


A A

Târgoviºtea ar putea avea un teatru pentru copii ultra-modern

Târgoviºtea ar putea avea un teatru pentru copii ultra-modern

ªTEFAN KHALIL


Potrivit directorului general al Teatrului Tony Bulandra din Târgoviºte, Mihai Constantin Ranin, proiectul teatrului de varã pentru copii, din Parcul Chindia, ar putea deveni realitate! Macheta teatrului a fost realizatã, iar în proiect se regãsesc puncte de atracþie pe care Târgoviºte nu lea avut niciodatã. În afarã de o salã modernã, aceastã investiþie ar mai putea cuprinde o clãdire administrativã, cu o galerie de artã, restaurant pentru copii ºi primul restaurant în care animalele vor avea acces. De asemenea, proiectanþii s-au gândit sã se facã un acoperiº care sã se poatã deschide. Acest proiect cel mai probabil se va putea realiza cu finanþare europeanã. Directorul Mihai Constantin Ranin a oferit mai multe detalii despre acest teatru pentru copii. ,,În programul dinaintea alegerilor, în programul PSD s-a vorbit despre Teatrul de varã. Noi am folosit acel loc pânã în luna noiembrie, am reabilitat cele 300 de locuri care au rãmas acolo disponibile. Nu ne-am dori numai sã facem o salã acolo, ne-am dori ºi clãdire administrativã, ºi o galerie de artã, pentru cã Târgoviºtea duce lipsã de aºa ceva. Mai vrem sã facem primul restaurant pentru copii, primul restaurant unde ai voie cu animale, cu toalete care sã-i deserveascã ºi pe cei care merg în parc ºi pe cei care merg la teatru. Pãrerea mea este cã dacã se realizeazã aceastã machetã în realitate, va fi un punct de atracþie pentru oraº. Acoperiºul va fi fãcut, bineînþeles, din materiale detaºabile, se va deschide ca o floare. Au participat mai mulþi arhitecþi la acest proiect (...) Cât despre sursa de finanþare, ce pot sã spun acum este cã probabil Primãria va plãti faza de proiectare, iar acest proiect odatã aprobat, va merge cãtre o finanþare europeanã. Este exclus sã visãm la finanþare localã, poate una naþionalã, mãcar o parte”, a declarat Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviºte.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Biblioteca Județeanã „I.H Rãdulescu” Dâmbovița, acreditatã ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalitãți istorice
Ecouri dupã concertul "Romanțele Dorului"
Romanțele dorului au cucerit Sala Radio
Succes pentru programele ERASMUS în Dâmbovița
Sprijin pentru Cãminul de bãtrâni de la Pãtroaia
Elevii cu performanțe deosebite scapã de Evaluarea Naționalã
Liceele cu zero la Bac merg spre învãțãmântul profesional
28 de unitãți de învãțãmânt beneficiazã de programul "Masã Sãnãtoasã"
Duminica Înfricoșãtoarei Judecãți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sã nu ne uitãm istoria

Când îþi uiþi istoria, ca popor, efectul este unul singur ºi tragic: eºti exclus din istorie. Când, de bunãvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildã de la tiranii inventatori ai globalizãrii neo-marxiste – îþi uiþi trecutul, mai ales lecþiile sale existenþiale, este bine ºtiut/ºi de ºtiut cã nu ai posibilitatea sã-þi prevezi ºi, astfel, sã-þi construieºti viitorul.

[citeºte tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale