Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.01.2016 23:21


A A

Târgoviștea a rămas fără viceprimar

Târgoviștea a rămas fără viceprimar
Cosmin Bozieru se pare că nu este dorit de propriul partid, fiind în schimb apreciat de alte formațiuni politice

❚ După ce UNPR i-a retras sprijinul politic, Prefectura a emis pentru Cosmin Bozieru ordinul de încetare a mandatului atât de viceprimar, cât și de consilier local ❚ Cosmin Bozieru a contestat decizia de excludere din partid și va face acest lucru și cu decizia Prefecturii, fiind convins că va obține o suspendare a Ordinului și se va întoarce la atribuțiile de până acum, fără să se gândească deocamdată să aleagă un alt partid

ANA MARIA POPESCU

 


 

Municipiul Târgoviște a rămas fără viceprimar! După ce a pierdut sprijinul politic și a fost exclus din rândurile Uniunii Naționale pentru Progresul României, Cosmin Bozieru primește o nouă lovitură, care de această dată cam dă peste cap activitatea administrativă de la Primăria Târgoviște. UNPR Dâmbovița a trimis o adresă Instituției Prefectului prin care anunță situația politică în care se găsește Cosmin Bozieru, iar prefectul județului, Ioan Marinescu, a emis deja Ordinul de încetare a mandatului atât de viceprimar al Târgoviștei, cât și de consilier local municipal al acestuia.

„Partidul ne-a trimis o adresă, iar noi am luat act și am procedat ca atare. Am trimis o înștiințare la Primărie, dar și lui personal despre încetarea mandatului”, a declarat prefectul Ioan Marinescu. Imediat ce a fost înștiințat că a fost eliberat din funcții prin Ordinul Prefectului, Cosmin Bozieru și-a încetat activitatea în Consiliul Local și Primărie, dar ne-a mărturisit că asta nu înseamnă că va renunța la luptă. Cosmin Bozieru deja a contestat decizia de excludere din partid, iar acum va face acest lucru și în ceea ce privește decizia Instituției Prefectului. Contactat telefonic, el ne-a mărturisit că speră ca în următoarele zile să obțină o suspendare a Ordinului Prefectului pentru a-și relua cât mai repede atribuțiile administrative.

„Consider că este prematur trimis Ordinul Prefectului, iar eu am mari speranțe că pot să-l suspend. Dat fiind faptul că s-a schimbat legea undeva prin luna noiembrie, acum Ordinul Prefectului este decisiv, nu mai este nevoie ca aleșii locali să ia act de excluderea mea și abia apoi să fiu eliberat din funcție. Odată Ordinul emis, eu nu mai am nicio atribuție, iar odată Ordinul suspendat, eu revin cu toate atribuțiile. Suspendarea se poate da foarte repede, se poate da și mâine, dacă se întrunește Consiliul judecătorilor și decide suspendarea Ordinului, iar după aceea mă judec pentru anularea lui. (...) La momentul acesta nu știu dacă voi intra într-un alt partid, nu pot să spun nimic despre așa ceva...”, ne-a declarat Cosmin Bozieru, omul politic care se pare că nu este prețuit de propriul partid, dar este apreciat de alte formațiuni politice.

„Pe dl Bozieru îl consider un om de valoare, consider că este o pierdere pentru UNPR. Nu știu ce se va întâmpla în continuare, dar consider că este o pierdere pentru activitatea Consiliului Local și a Primăriei. Pe dl Bozieru îl consider un om de certă valoare, iar dacă dânsul va dori vreodată să vină alături de noi, aș fi onorat și bucuros să avem un coleg de asemenea valoare”, a declarat ieri președintele executiv al PSD Dâmbovița, Florin Grad.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale