Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.07.2018 00:16

VOX POPULI


A A

Târgoviște, cu bune și cu rele

* Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” i-au întrebat pe târgovișteni ce anume le place, dar și ce îi nemulțumește, la felul în care arată municipiul reședință de județ * Majoritatea celor care au răspuns s-au declarat încântați de aspectul municipiului, însă unii dintre târgovișteni au și câteva critici 

CORVIN DUMITRICĂ


* Se vede clar că s-au făcut multe lucruri bune în municipiul Târgoviște. Însă tot timpul este loc de mai bine.

* Este normal să se facă. De când am intrat în Uniunea Europeană s-au făcut multe investiții. S-au adus fonduri și s-au făcut reabilitări de străzi, de parcuri și chiar de blocuri. Să se rezolve problema tomberoanelor de gunoi. Sunt însă, din păcate, probabil din lipsă de educație, mulți târgovișteni aruncă gunoiul pe unde apucă.

* Am observat că în ultima perioadă sunt din ce în ce mai puțini câini fără stăpân pe stradă. Nu știu ce s-a întâmplat cu ei, însă faptul că nu mai sunt pe stradă este de lăudat. În rest, mai sunt multe de făcut. Cu răbdare cred că o să se rezolve.

* S-au schimbat multe lucruri în ultima perioadă și este normal. Orașul este destul de îngrijit, străzile sunt cât de cât curate. Parcurile arată destul de bine. Începe și orașul nostru să arate a oraș european. Să se rezolve problema clădirilor lăsate în paragină. Unele sunt un adevărat pericol public. 

* S-au asfaltat și s-au reabilitat multe străzi și bulevarde, însă rămâne în continuare o stradă cu mari probleme: strada Cetății. Trebuie făcut un efort și să fie asfaltată și această stradă. Este păcat.

* Dacă prin centru lucrurile arată destul de bine. Prin cartiere încă mai sunt probleme. S-au făcut unele investiții, dar nu suficient. Autoritățile să se gândească și la noi, cei mai de la periferie.

* Nu din Târgoviște, dar vin destul de des aici. S-a schimbat mult orașul. Din păcate, am văzut căruțe, nu mi se pare normal. 

* Sunt destul de multe lucruri bune făcute în ultima perioadă. Îmi plac spațiile verzi. Arată destul de bine și sunt îngrijite zilnic. Îmi plac parcurile. Îmi plac multe lucruri din Târgoviște. Avem însă nevoie de investitori mari. Cred că ne-au uitat.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ecouri după dezastrul de la Evaluarea Națională
"Falsificatorii protocolului SRI-DNA-ÎCCJ să răspundă"
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea șomajului
Activități culturale pentru Centenar
"Președintele nu poate fi suspendat așa ușor"
Traseismul parlamentarilor, sancționat dur
Dâmbovițenii, mesaje pentru ministrul Sănătății, Sorina Pintea
Acuzarea lui Ion Iliescu, privită cu scepticism
"Nimeni nu reușește să pună țara în mișcare"
Mesaje de la dâmbovițeni pentru premierul Dăncilă


Editorial

O reabilitare a istoriei la Târgoviște

GEORGE COANDĂ


Salut, sincer, propunerea profesorului Honorius Moțoc, consilier în Consiliul Local al Municipiului Târgoviște (ce-i drept, o propunere făcută mai demult de jurnalistul Teodor Vasiliu, pe când era consilier în același for al municipalității târgoviștene!), ca microraioanele – reminiscență administrativă de sorginte sovietică – să revină la denumirea tradițională de cartiere,... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale