Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.07.2018 00:16

VOX POPULI


A A

Târgoviște, cu bune și cu rele

* Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” i-au întrebat pe târgovișteni ce anume le place, dar și ce îi nemulțumește, la felul în care arată municipiul reședință de județ * Majoritatea celor care au răspuns s-au declarat încântați de aspectul municipiului, însă unii dintre târgovișteni au și câteva critici 

CORVIN DUMITRICĂ


* Se vede clar că s-au făcut multe lucruri bune în municipiul Târgoviște. Însă tot timpul este loc de mai bine.

* Este normal să se facă. De când am intrat în Uniunea Europeană s-au făcut multe investiții. S-au adus fonduri și s-au făcut reabilitări de străzi, de parcuri și chiar de blocuri. Să se rezolve problema tomberoanelor de gunoi. Sunt însă, din păcate, probabil din lipsă de educație, mulți târgovișteni aruncă gunoiul pe unde apucă.

* Am observat că în ultima perioadă sunt din ce în ce mai puțini câini fără stăpân pe stradă. Nu știu ce s-a întâmplat cu ei, însă faptul că nu mai sunt pe stradă este de lăudat. În rest, mai sunt multe de făcut. Cu răbdare cred că o să se rezolve.

* S-au schimbat multe lucruri în ultima perioadă și este normal. Orașul este destul de îngrijit, străzile sunt cât de cât curate. Parcurile arată destul de bine. Începe și orașul nostru să arate a oraș european. Să se rezolve problema clădirilor lăsate în paragină. Unele sunt un adevărat pericol public. 

* S-au asfaltat și s-au reabilitat multe străzi și bulevarde, însă rămâne în continuare o stradă cu mari probleme: strada Cetății. Trebuie făcut un efort și să fie asfaltată și această stradă. Este păcat.

* Dacă prin centru lucrurile arată destul de bine. Prin cartiere încă mai sunt probleme. S-au făcut unele investiții, dar nu suficient. Autoritățile să se gândească și la noi, cei mai de la periferie.

* Nu din Târgoviște, dar vin destul de des aici. S-a schimbat mult orașul. Din păcate, am văzut căruțe, nu mi se pare normal. 

* Sunt destul de multe lucruri bune făcute în ultima perioadă. Îmi plac spațiile verzi. Arată destul de bine și sunt îngrijite zilnic. Îmi plac parcurile. Îmi plac multe lucruri din Târgoviște. Avem însă nevoie de investitori mari. Cred că ne-au uitat.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea prețurilor
Dâmbovițenii vor controale amănunțite pentru toate stațiile de carburant din țară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?

George Coandă


Herr Klaus Werner Iohannis, încă președintele României (după unii umoriști răi de gură, Românabsurdistan, și, poate că mă veți acuza de lipsă de… patriotism, cu care sunt de acord), deunăzi, după ce a dat o fugă până-n Muntenegru, ca să-și mai adauge pe agenda sa de neobosit globe-trotter încă un stat, fie el cât un județ, așa, pe după-amiază, de la pupitrul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale