Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.10.2021 00:15

Până pe 15 noiembrie,


A A

Târgoviștenii pot depune solicitare pentru locurile de parcare unde au domiciliul

Târgoviștenii pot depune solicitare pentru locurile de parcare unde au domiciliul

*Condiția pentru cei care doresc să își rezerve un loc de parcare este să nu aibă taxe și impozite restante

 

Problema locurilor de parcare dă bătăi de cap multor șoferi din municipiul Târgoviște, și nu numai. În ultimii ani, mașinile s-au înmulțit,  iar administrațiile locale țin cu greu pasul pentru a crea locuri de parcare, mai ales în zona reședințelor. Astfel, Primăria Târgoviște va atribui un loc de parcare pentru fiecare apartament, în primă fază. Locatarii care vor aplice pentru acestea trebuie să aibă copie a dovezii domiciliului sau a proprietății în zona în care dorește locul de parcare și copie după certificatul de înmatriculare al mașinii. Aceștia trebuie să aplice până pe 15 noiembrie 2021, la Primăria Târgoviște, după care vor fi contactați de Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat. Condiția pentru cei care doresc să își rezerve un loc de parcare este să nu aibă taxe și impozite restante.

„Până pe 15 noiembrie, târgoviștenii pot depune cereri în vederea atribuirii unor locuri de parcare”

,,Un alt proiect pe care vreau să-l abordăm vizează și zona parcărilor din municipiul Târgoviște. Avem în acest moment în plină desfășurare o campanie de marcare și numerotare a locurilor de parcare din municipiul Târgoviște. Până pe 15 noiembrie, târgoviștenii pot depune cereri în vederea atribuirii unor locuri de parcare, având în vedere că în acest moment și pe zona PID-urilor a ieșit din a ieșit din zona de incidență a proiectului european astfel încât pot fi închiriate și acele locuri de parcare. Costurile vor fi modice, undeva la 133 de lei pe an pentru un loc de parcare nesupravegheat video și dublu pentru locurile supravegheate video. Prin urmare, costul ar fi unul modic.

Am profitat și de faptul că perioada de monitorizare pe proiectele europene a expirat și pot fi oferite spre închiriere aceste locuri de parcare. Termenul este 15 noiembrie. Procedura este una simplă, oamenii vor fi contactați de către reprezentanții Primăriei de la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, care se ocupă cu atribuirea acestor locuri de parcare. Vom căuta cele mai bune soluții, astfel încât să împăcăm pe toată lumea. Perioada în care este rezervat locul de parcare, după ora 17:00, până la ora 8:00 dimineața și în week-end. În rest parcările vor fi la liber, oricine va putea parca în locurile respective” , a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Președintele CJD, mesaj categoric pentru primari în programul de apă-canal
„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale