Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.09.2022 00:19

Târgoviștea, în prefacere urbană


A A

Târgoviștea, în prefacere urbană

Târgoviștea, în prefacere urbană

*Odată cu realizarea acestui obiectiv, administrația publică locală mai bifează o reușită pe ceea ce înseamnă dezvoltarea municipiului Târgoviște

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că lucrările la noul proiect aflat în derulare în cartierul Mihai Viteazul, în vecinătatea străzii Matei Vlădescu, se apropie de final! Înainte de începerea lucrărilor, zona respectivă, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, se afla într-un continuu proces de degradare, terenul fiind aproape inutilizabil.

Din acest motiv, dar și pentru a oferi o altă culoare zonei, administrația publică locală a demarat un proiect prin care a fost începută construcția unui loc de agrement, cu spațiu de fitness, un mini-teren sintetic de baschet, o suprafață generoasă de spațiu verde (gazon, arbori și flori), dar și mobilier urban. Odată cu realizarea acestui obiectiv, administrația publică locală mai bifează o reușită pe ceea ce înseamnă dezvoltarea municipiului Târgoviște.

Proiectul pentru eficientizarea colectării selective a deșeurilor în municipiul Târgoviște, continuă!

Primarul Daniel Cristian Stan a mai făcut un anunț extrem de important pentru târgovișteni. La finalul săptămânii trecute, a fost depus proiectul cu titlul: „Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor pe raza municipiului Târgoviște, județul Dâmbovița”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C3 – ”Managementul deșeurilor”, investiția I1, ”Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune”,  Subinvestiția I1.b. – ”Construirea de insule ecologice digitalizate”.

Amintim faptul că aceste insule ecologice sunt un ansamblu de containere digitalizate destinate colectării separate a deșeurilor, iar accesul este asigurat pe bază de cartelă electronică. Valoarea investiției este de 5.854.205 lei, iar în baza acesteia vor fi înființate 100 de insule ecologice digitalizate, fiecare insulă va avea în componență cinci containere pentru următoarele fracții: rezidual, plastic și metal, hârtie, sticlă și biodegradabil.

Platformele vor fi protejate anti-vandalism și împotriva accesului neautorizat, dotate cu acces digitalizat pentru persoanele fizice arondate, modul GSM pentru transmisie date, bază de date privind beneficiarii serviciului. Datele sunt agregate și utilizate într-un sistem digital, instrument principal de monitorizare și raportare. Sunt colectate informații privind volumele și tipurile de deșeuri colectate precum și persoanele care introduc deșeurile în containere.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Valorile în care credem
Bază sportivă modernă la Hulubești
Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare
Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!
Amplu proces de reabilitare la Grădinița „Prichindel”
O amintire cu Regina Marii Britanii
S-a stins din viață Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi
Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița
Criza energetică și răspunsul european
„Liberalizarea pieței de energie a fost haotică”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale