Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2023 00:16

Transformare semnificativă în relația cu cetățenii


A A

Târgoviște face trecerea la administrația publică digitală

Târgoviște face trecerea la administrația publică digitală

*Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, începând din această săptămână, întreaga activitate desfășurată în Primărie este digitalizată, eliminând astfel nevoia de hârtie în procesele administrative

 

Ștefan Khalil


Primăria Municipiului Târgoviște este pe cale să realizeze o transformare semnificativă în modul în care  interacționează cu cetățenii, trecând complet la administrarea digitală a activității administrative. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, începând din această săptămână, întreaga activitate desfășurată în Primărie este digitalizată, eliminând astfel nevoia de hârtie în procesele administrative.

Această schimbare  este parte a unui proiect de modernizare a administrației publice locale și vine în contextul în care relația cu cetățenii și accesibilitatea serviciilor sunt priorități importante. În primă fază, activitatea aparatului de specialitate a fost digitalizată, eliminând hârtia din procesele administrative. Cu timpul, proiectul se va extinde și către Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat (DAS) și către toate departamentele Primăriei. Primarul Daniel Cristian Stan a explicat: „Această transformare este realizată treptat, cu scopul de a asigura o trecere eficientă la administrația digitală. O parte esențială a acestui proiect este și interacțiunea cu cetățenii. Cetățenii vor avea posibilitatea de a realiza majoritatea activităților administrative online. Prin intermediul unei aplicații puse la dispoziție de Primărie, cetățenii pot crea un cont, încărca documentele necesare, trimite cereri și obține răspunsuri în timp real. Acest lucru va face interacțiunea cu administrația publică mult mai ușoară, eliminând nevoia de a sta la cozi și de a depune hârtii fizice”, a explicat edilul șef.

În plus, această schimbare va aduce o serie de beneficii, cum ar fi vizualizarea statusului documentelor și a proceselor administrative, eficiență sporită în gestionarea cererilor și soluționarea acestora, și o mai mare transparență în relația administrație-cetățean. Cu ajutorul semnăturilor electronice, toate documentele pot fi gestionate rapid și în mod securizat. Primarul a subliniat și importanța continuării asistenței pentru cei care pot întâmpina dificultăți în utilizarea platformei digitale. Astfel, Primăria se angajează să ajute cetățenii care au nevoie de asistență pentru încărcarea sau gestionarea documentelor în format electronic.

„Această transformare marchează un moment semnificativ în evoluția administrației publice din Târgoviște și are potențialul de a facilita semnificativ viața cetățenilor și interacțiunea lor cu autoritățile locale”, a mai declara primarul Daniel Cristian Stan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
Târgoviștea, pregătită de iarnă
Copii din Târgoviște au cucerit inimile publicului internațional la balet
Loc de joacă în comuna Brezoaele
Reconstrucția tronsonului de cale ferată dintre I.L. Caragiale și Moreni
LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale