Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.10.2018 00:19

Editorial


A A

Taica Lazăr nu e ușă de biserică

Taica Lazăr nu e ușă de biserică

GEORGE COANDĂ


Eu nu știu de ce așa-zisa societate civilă și partidele de pe dreapta eșichierului politic au sărit ca arse pe chestia declanșării mecanismului de revocare de către ministrul Justiției, Tudorel Toader, a procurorului general al României, Augustin Lazăr ! La urma urmelor, e dreptul ministrului s-o facă dacă, având argumente solide, pe baza unei evaluări corecte, a constatat că orice procuror – și „cazul Kovesi” este de notorietate – a călcat în străchini. Or, Augustin Lazăr, care s-a făcut mantaua de ploaie a Codruței, s-a crezut egalul lui Dumnezeu, dar, după corcodu ș, nu o dată a dat mâna cu Scaraoțchi. M-am uitat la omul ăsta atunci când, agitat și înlăcrimat, a dat replică raportului de evaluare al lui Tudorel Toader. Am avut impresia că văd chipul fariseului irecuperabil. Dar chestia cum că revocarea ar fi un atac la Comisia de la Veneția mi s-a părut de râsu-plânsu. Și m-am întrebat dacă mai este posesorul vreunei brume de demnitate. Ciudată mi s-a părut – cu toate că n-ar fi trebuit să mi se pară, fiind noi, românii, obișnuiți cu asta – faptul că herr Klaus Werner Iohannis s-a pus de-a curmezișul hotărârii de revocare a lui Augustin Lazăr. Și nu oricum, ci cu vehemență proletară… fără să fi apucat să citească raportul de evaluare al ministrului. Și pentru că i-a devenit tic de nelecuit, a cerut demisia lui Tudorel Toader. Una-două, demisia lui Ponta, vă mai amintiți, cred, a lui Dragnea, a lui Tăriceanu, a Vioricăi Dăncilă. Iar pentru Augustin Lazăr, după ce va umbla cu jalba-n proțap la CCR, tot va semna revocarea. N-o să aibă încotro susținătorul lui de la Cotroceni. Așa cum, până la urmă, s-a întâmplat și în „cazul Kovesi”. Doar că, până va termina de citit alea 60 de pagini ale raportului, știm câte probleme are președintele României cu cititul unor documente care nu-i convin, va trece multă apă pe Dâmbovița. Pierdere de timp! În loc să se joace de-a baba oarba, mai bine ar semna și gata. Că doar s-a prins tot mai multă lume că taica Lazăr nu e vreo ușă de biserică!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale