Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2017 10:53

Săptămâna trecută, în județul Dâmbovița,


A A

Tabără organizată de CJD pentru copiii din Raionul Ștefan Vodă - Republica Moldova

În săptămâna ce tocmai s-a încheiat, Hotelul Gâlma din Moroeni a găzduit tabăra organizată de Consiliul Județean Dâmbovița pentru copiii din Raionul Ștefan Vodă - Republica Moldova, ceea ce a devenit deja o tradiție în ultimii ani. Au fost 7 zile de relaxare, cu plimbări și multă distracție.

Oaspeții basarabeni au vizitat Complexul Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște, Mănăstirea Dealu, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Sfinxul și Babele și au explorat peștera Ialomiței, în încercarea de a cunoaște cât mai mult din frumusețile județului nostru, dar au făcut și o scurtă plimbare prin Capitală. Pe perioada taberei, oaspeții basarabeni au primit vizitele domnului Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, domnului Vicepreședinte al CJD, Alin Manole și a doamnei prof. Cristina Elena Stroe, Inspector școlar general adjunct.

 

Aceștia au prezentat proiectele din cadrul înfrățirii între Județul Dâmbovița și Raionul Ștefan Vodă, copiii fiind foarte interesați mai ales de oportunitățile privind continuarea studiilor în județul nostru. Duminică, copiii au primit cu încântare vizita domnului Veaceslav Saramet - secretar de stat în cadrul Ministerului Românilor de Pretutindeni, cu care au împărtășit impresii despre vizita în țara noastră.

 

Săptămâna această, la Hotelul Gâlma se va desfășura tabăra pentru copiii din Raionul Ialoveni, Republica Moldova, organizată tot în cadrul seriei de activități ce țin de înfrățirea celor două autorități publice locale, Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Raional Ialoveni.

 

Pe lângă turismul individual și cel de afaceri, Hotelul Gâlma găzduiește cu succes, în perioadă vacanțelor, tabere școlare și cantonamente. Rezervări se pot face la tel. 0735506835 sau pe [email protected].

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Străzile din satul Suduleni au fost modernizate
Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale