Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.09.2021 00:19

În organizarea Arhiepiscopiei Târgoviștei,


A A

Tabăra de vară pentru elevi silitori

Tabăra de vară pentru elevi silitori

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Centrul Cultural-Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei de la Mănăstirea Peștera Ialomiței, în perioada 30 august – 2 septembrie 2021, a fost organizată o tabără de vară la care au participat 30 de elevi dâmbovițeni care au obținut rezultate foarte bune la învățătură în anul școlar anterior.

Sub coordonarea Pc. Pr. Adrian Rada, Directorul Centrului Social-Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, și a doi colaboratori din cadrul Centrului, tinerii au participat la activități adaptate nivelului lor de vârstă, precum: drumeții montane și vizitarea monumentelor naturale ale Bucegilor, jocuri și concursuri de cultură generală, probe de abilități practice, activități recreative în aer liber, ateliere de creație, foc de tabără.

Pcuv. părinte Calinic Dandu, starețul mănăstirii Peștera, s-a alăturat coordonatorilor taberei pentru îndrumarea duhovnicească din cadrul întâlnirilor cu elevii, prin intermediul cărora a fost prezentată seria celor 23 de broșuri misionar-educative și pliantele tipărite de Arhiepiscopia Târgoviștei și dedicate tinerilor, pentru a susține formarea acestora în spiritul valorilor creștine autentice.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei TârgovișteiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caracterizări – acuze fără fond
Ample proteste la nivel județean și național
Pensionarii de la sate, „campionii” împrumuturilor
Peste 75.000 lei oferiți de Biserică
Două cazuri de COVID-19 confirmate în școli
Căruțaș mort în accident rutier la Bucșani
Investiții importante în infrastructura târgovișteană
Controverse pe construcția unui hotel de cinci stele în zona Peștera-Padina
Găești - acțiune stradală pentru siguranța elevilor
Serviciul de Ambulanță din Dâmbovița, din nou pe „jar”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale