Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.08.2018 00:16

Cu voluntari de la Crucea Roșie, filiala Dâmbovița,


A A

Tabără anti-dezastre la Padina

Tabără anti-dezastre la Padina

*Cei 35 de participanți voluntari, cazați în corturi, au efectuat operații și acțiuni de prim-ajutor, inclusiv de triaj cu simulare incluzând 20 de victime

PETRE DRĂGUȚOIU


 

În zona montană Padină a județului Dâmbovița a fost organizată recent o tabără de pregătire a voluntarilor din Filiala Dâmbovița a Societății Naționale de Cruce Roșie, pentru intervenții împotriva dezastrelor. Aceasta a demarat la sfârșitul lunii iulie, cu încheiere în prima parte a lunii august 2018, după cum ne-a precizat instructor și psiholog în specialitate, Eugen Florea, secretar executiv al Crucii Roșii Dâmbovița. Au fost 35 de participanți voluntari, cazați în corturi, care au utilizat bucătăria de campanie, iluminat prin corpuri alimentate cu generator, instalație de apa potabilă. Au fost efectuate operații și acțiuni de prim-ajutor, inclusiv de triaj cu simulare incluzând 20 de victime. La acțiune au participat și parteneri maghiari, ne-a menționat Eugen Florea, din localitatea Veszprem, de lângă lacul Balaton din Ungaria, prin 7 delegați conduși în Filiala lor de Cruce Roșie de Barath Gabor.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dâmbovița, sub ninsori puternice
"România educată"? Ei, na!
Probleme "criminale" în Armată
"Casa Dâmbovițeană" va intra în restaurare
Furie
400 kg de cetină confiscate
Otravă (media) nemțească. Achtung!
Colaborare între CJPV Dâmbovița, Consiliul Național și Uniunea Generală a Pensionarilor din România
Ambasadorul Georgiei, în vizită la CJD
Șanțul Cetății, în colimatorul Primăriei Târgoviște


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale