Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.08.2018 00:16

Cu voluntari de la Crucea Roșie, filiala Dâmbovița,


A A

Tabără anti-dezastre la Padina

Tabără anti-dezastre la Padina

*Cei 35 de participanți voluntari, cazați în corturi, au efectuat operații și acțiuni de prim-ajutor, inclusiv de triaj cu simulare incluzând 20 de victime

PETRE DRĂGUȚOIU


 

În zona montană Padină a județului Dâmbovița a fost organizată recent o tabără de pregătire a voluntarilor din Filiala Dâmbovița a Societății Naționale de Cruce Roșie, pentru intervenții împotriva dezastrelor. Aceasta a demarat la sfârșitul lunii iulie, cu încheiere în prima parte a lunii august 2018, după cum ne-a precizat instructor și psiholog în specialitate, Eugen Florea, secretar executiv al Crucii Roșii Dâmbovița. Au fost 35 de participanți voluntari, cazați în corturi, care au utilizat bucătăria de campanie, iluminat prin corpuri alimentate cu generator, instalație de apa potabilă. Au fost efectuate operații și acțiuni de prim-ajutor, inclusiv de triaj cu simulare incluzând 20 de victime. La acțiune au participat și parteneri maghiari, ne-a menționat Eugen Florea, din localitatea Veszprem, de lângă lacul Balaton din Ungaria, prin 7 delegați conduși în Filiala lor de Cruce Roșie de Barath Gabor.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Asfaltatorii nu țin pasul la Priseaca
Începe sesiunea a II-a de Bacalaureat
Români uitați în propria lor vatră
Ghenosu, arestat de poliția britanică
Zeci de școli și grădinite neautorizate
Peste 12.000 de bolnavi de cancer, monitorizați
Amendamente la Legea Pensiilor
Of, of, off shore!
Proxenet și cămătar, călcat de polițiști și jandarmi
Acțiune de combatere a insectelor în Târgoviște


Editorial

Români uitați în propria lor vatră

George Coandă


Am fost, pentru a-mi trata inima într-o stațiune cardioclimaterică, câteva săptămâni în așa-zisa „secuime” sau „maghiarime”, cum cu o tembelă pornire neprofesionistă și o crasă necunoaștere a istoriei se titrează pe burtierele ori pe crawlurile tuturor televiziunilor românești.

De ani buni... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale