Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.10.2022 00:15

În Dâmbovița,


A A

Sute de copii și vârstnici, în sistemul DGASPC

Sute de copii și vârstnici, în sistemul DGASPC

În cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Dâmbovița este asigurată asistență atât pentru cei mici, cât și pentru cei în vârstă. În cadrul instituției se află și Centrul de îngrijire și asistență Pucioasa, unde sunt în grijă 51 de vârstnici, unii dintre ei și cu dizabilități. Totodată, DGASPC Dâmbovița deține și Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte, cu dizabilități, de la Țuicani printre care se află și vârstnici.  Aici se găsesc nu mai puțin de 50 de beneficiari. Tot în cadrul Direcției Generale de Asistență este și Centrul de Recuperare, Abilitare și Reabilitare a persoanelor cu Handicap Moreni – Țuicani. Centrul de la Țuicani a fost preluat de Consiliul Județean Dâmbovița la începutul acestui an, iar în luna iulie, a primit și licență de funcționare.

Centre de recuperare pentru copii în cadrul DGASPC Dâmbovița

Totodată, DGASPC Dâmbovița deține centre de recuperare și pentru copiii cu dizabilități. Conducerea instituției ne-a informat că în cadrul Centrului de recuperare și reabilitare pentru copii cu handicap Târgoviște, sunt 103 copii beneficiari. Echipa mobilă pentru copii cu handicap are în evidență 30 de copii beneficiari. În același timp, Centrul de Recuperare, Socializare, Consiliere a Copilului cu Dizabilități (Casa Soarelui), are 43 de copii. În ceea ce privește Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Găești, are 35 de copii în grijă.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale