Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.04.2023 00:14

Și din acest an, chiar dac mai puține dect n 2022,


A A

Sute de cazuri de urgenț n zilele de Paște

Sute de cazuri de urgenț n zilele de Paște
foto arhiv

În perioada srbtorilor Pascale, Serviciul Județean de Ambulanț (SAJ) Dâmbovița, a desfșurat program normal, asigurând personal medical calificat pentru acțiunile din teren și cele din cadrul dispeceratului. Potrivit managerului instituției medicale, Mihail Gheorghe, cazurile de urgenț din acest an, în zilele de Paște, au fost mai puține decât anul trecut.

În 2023, în prima zi de Paște, au fost 162 de intervenții, în vreme ce, în 2022, tot în prima zi de Paște, au fost 209 de sesizri la 112. Conducerea SAJ Dâmbovița spune c numrul cazurilor de urgenț a continuat s se mențin la un nivel ridicat în acest an și dup zilele de Paște, acest fapt fiind un efect al consumului în exces de alcool și alimente, mulți pacienți plângându-se de dureri abdominale.

„Anul acesta, putem spune c am avut mai puține cazuri de urgenț în zilele de Paște. Sâmbt, în ajunul Paștelui, am avut 177 de urgențe. Pe 16 am avut 162 de urgențe, în prima zi de Paște, iar lunea, a doua zi de Paște, am avut 202 cazuri, fiind o ușoar creștere. Anul trecut, au fost mai multe urgențe. În sâmbta de dinainte de Paște, am avut 209 cazuri, în ziua de Paște tot 209, iar în a doua zi 224. Se poate observa o scdere în acest an, ceea ce ar fi un lucru îmbucurtor”, a declarat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Situația grevei profesorilor din Dmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dmbovița
11 ani de la trecerea n neființ a fondatorului companiei REGATA
Procese cștigate pe band rulant de angajați!
Un singur focar activ de pest porcin african
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dmbovițean
Numeroase proiecte n obiectiv pentru Primria Runcu
Sptmn de foc pentru pompierii dmbovițeni
Ofițerii Anticorupție, n activitate la trgul de la Corbii Mari
Pensionarii pltesc sume uriașe pentru reconstituirea vechimiiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale