Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2024 00:14

Managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu, la final de mandat?


A A

Suspans la vârful Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Suspans la vârful Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

*Sursele spun că directorul economic Silviana Marin ar putea prelua funcția de manager interimar la SJUT

 

Violeta Stanciu


Mâine, 31 ianuarie 2024, expiră mandatul de manager al doctorului Claudiu Dumitrescu la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, iar pe surse se aude că mandatul acestuia nu va mai fi prelungit. Vineri, 26 ianuarie 2024, managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a făcut un scurt bilanț al activității, știut fiind faptul că la nivelul unității medicale se derulează niște investiții istorice care vor schimba cu mult în bine calitatea actului medical.

Este vorba de extinderea Unității de Primiri Urgențe, de corpul nou de clădire de la Secția Cardiologie, unde se va executa  în premieră procedura de angiografie, și nu în ultimul rând de noul corp de Ambulatoriu, investiții care vor fi inaugurate în cursul acestui an, toate fiind susținute financiar, total sau parțial, și de către Consiliul Județean Dâmbovița, prin cota de cofinanțare. Revenind la plecarea din funcția de manager, pentru că nu a scăpat de această întrebare la conferința de presă, Claudiu Dumitrescu a declarat că ,nu a primit mesaje directe, indirecte, oficiale sau neoficiale de la Consiliul Județean Dâmbovița, referitor la continuarea sau întreruperea activității ca manager la SJUT.

„Nu am primit niciun fel de informație, doar pe surse, iar pe surse le aveți dumneavoastră. Eu sunt la momentul de față pe o prelungire, de două ori câte 3 luni, prevăzută în contractul meu de management, așa prevede contractul, legal. La 31 ianuarie se termină prelungirea aceasta contractuală, președintele CJD numește interimar un manager care poate să fie subsemnatul sau altul nou și poate să fie o prelungire pe maxim 6 luni sau până la ocuparea postului prin concurs. Nu mi-a comunicat nimeni abateri manageriale, dar se poate face schimbarea și fără motivație”, a declarat doctorul Claudiu Dumitrescu.

Sursele spun că directorul economic Silviana Marin, economist de profesie, va fi numită manager interimar la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, doctorul Claudiu Dumitrescu urmând să revină la Compartimentul de Îngrijiri Paleative, unde este titular.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!
Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale