Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.06.2019 00:10

După sacrificiile făcute pentru echipa iubită


A A

Suporterii Chindiei așteaptă meciurile din prima ligă

Suporterii Chindiei așteaptă meciurile din prima ligă

❚ După mai bine de două decenii, Târgoviștea are echipă în prima divizie, dar din păcate, meciurile considerate pe teren propriu vor avea loc la Mioveni ❚ „A fost loterie la acele penaltyuri, chiar dacă i-am dominat ambele meciuri. Am văzut oameni plângând atunci, nu ne venea să credem, eram cu moralul la pământ”, a spus Florian Vișan ❚ „Fotbalistul meu preferat și prietenul meu e Mihai Neicuțescu, sper să rămână la noi. Venirea domnului Moldovan ne-a ajutat să promovăm”, a transmis Bobirică. ❚ „Băieții de la fotbal merită mai mult. Vrem doar ca jucătorii să ne aprecieze mai mult, să aprecieze toate sacrificiile pe care le-am făcut”, a comentat și Cristian Cazacu

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a reușit să câștige titlul de campioană a ligii secunde și a făcut pasul spre prima ligă, declanșând astfel o bucurie generală în întreg orașul. După mai bine de două decenii, Târgoviștea are echipă în prima ligă, dar, din păcate, meciurile considerate pe teren propriu vor avea loc la Mioveni. În ediția de luni a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, au fost invitați doi membrii din galeria Cavalerii Cetății, Florian Vișan și Cristian Cazacu, dar și un membru din brigada Commando Dracula, Cătălin Bobirică.

Florian Vișan: „Băieții de la Chindia merită mai mult”

Membru în Cavalerii Cetății, Cristian Vișan a transmis că este foarte bucuros pentru promovarea Chindiei și că jucătorii ar merita să fie tratați mai bine, în loc să se investească enorm în echipa de volei. „Sunt din 2014 în galerie, dar la meciuri merg din 2010, asta mi-a plăcut să fac. Ne-am ridicat, am luptat și anul acesta a fost al nostru. Noi, ca grup, suntem foarte uniți, suntem 20 de persoane. Ca să primești respect, trebuie să oferi, fiecare decide ce vrea să facă, dar la final se trage linie și cine merită, intră la noi în grup. Andrei Ionescu e liderul nostru de grup. Am fost la baschet, dar la volei nu merg, mi se pare că se investesc sume imense pentru un sport care nu produce nimic. Chiar nu știu care este motivul, dar trebuie făcut ceva în legătura cu asta, pentru că băieții de la Chindia merită mult mai mult. Am fost după Chindia în deplasări, cea mai frumoasă a fost la Voluntari, la meciul de baraj. A fost loterie la acele penalty-uri, chiar dacă i-am dominat ambele meciuri. Am văzut oameni plângând atunci, nu ne venea să credem, eram cu moralul la pământ”, a spus Vișan.

Cătălin Bobirică: „E un moment incredibil”

Cătălin Bobirică este unul dintre membrii vechi din Commando Dracula. Bobirică a spus că nu se aștepta ca echipa să treacă așa repede peste eșecul de la barajul din anul trecut și transmite că va fi în continuare alături de echipă, oriunde va juca aceasta. „Nici nu am știut cum să mă bucur, pentru că la ce s-a întâmplat anul trecut, cu ratarea promovării la baraj, n-am crezut că vom putea să mai promovăm, mai ales că veneau echipe puternice. N-am cuvinte, sunt foarte bucuros, am petrecut zile întregi. E un moment incredibil și ne bucurăm, e sărbătoare în oraș. Eu de mic am venit pe stadion și întotdeuna am fost la meciuri, Liga I e un bonus, eu am fost peste tot cu echipa. Cu siguranță voi merge și la Mioveni, acum că se întâmplă să jucăm acolo pentru că nu putem juca acasă, nu avem ce face, trebuie să susținem echipa. Cel mai special meci a fost cel cu Metaloglobus, foarte greu, am văzut echipa lor foarte agresivă, montată, mam bucurat foarte mult la final. Fotbalistul meu preferat și prietenul meu e Mihai Neicuțescu, sper să rămână la noi. Venirea domnului Moldovan ne-a ajutat să promovăm, nu a mai fost nimeni la Chindia să discute cu jucătorii cum o face el, să motiveze echipa, e și psiholog și antrenor. Toată lumea vrea să rămână domnul Viorel și să facem o figură frumoasă în prima ligă. În grupul nostru susținem echipa, nu contează unde stăm pe stadion. Grupul nostru are 15 membrii. Avem și anumite prietenii, oamenii stau lângă noi și ne bucurăm că susțin echipa. Așa a fost mereu, am susținut echipa oriunde, mergem când și câți putem. Lucrările încep în septembrie la stadion, nu înțeleg de ce, ar trebui să jucăm și noi acasă în acest sezon. Atât timp cât toată Târgoviștea, toată Dâmbovița iubește fotbalul, iar la volei vin 50-100 de oameni, nu mi se par normale investițiile de acolo. Eu cred că nu trebuie nimic în plus, suntem mulțumiți, echipa a promovat. Eu în ultimii ani am mers pe cont propriu, Commando Dracula nu are nevoie de sprijin, vom fi la meciuri”, a transmis suporterul Chindiei.

Cristian Cazacu: „Vrem ca jucătorii să ne aprecieze”

Din grupul Cavalerii Cetății face parte și Cristian Cazacu. El spune că pasiunea pentru Chindia există încă din copilărie și transmite că își dorește ca jucătorii să aprecieze mai mult sacrificiile făcute de suporteri. „Sunt pasionat de fotbal încă de mic, am început să merg alături de tata la meciurile Chindiei, am început să pun multă pasiune. Am colecționat programele de la meciurile de acasă și am pasiunea să merg în deplasări, am multe lucruri care mă leagă de Chindia. Cel mai de preț bilet e din 1998, nu eram născut, a jucat Chindia cu Rapid, am pierdut din păcate cu 3-0, dar e cel mai de preț bilet din toată colecția. A fost cel mai frumos an. La meciul cu Petrolul un băiat George, de la noi din brigadă, a recuperat steagul de gard. La meciul cu Metaloglobus au fost oameni care nu au văzut că au luat cartonaș roșu, iar unii au strigat la fotbaliști, ne-am cerut și scuze jucătorilor în numele lor. Cel mai special meci din acest sezon a fost cel de acasă, cu U Cluj, când am câștigat 2-1. Nu contează liga, când iubești echipa. Am fost la meciuri la baschet, dar la volei, nu mi s-a părut corect ca atâția bani să fie pompați în club și să nu fie rezultate. Băieții de la fotbal merită mai mult. Vrem doar ca jucătorii să ne aprecieze mai mult, să aprecieze toate sacrificiile pe care le-am făcut”, a zis Cazacu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale