Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2014 14:22

Bradul Moroeni - Progresul Mătăsaru 4-2 (1-2)


A A

Supărat de arbitrul asistent, a pedepsit adversarii

Supărat de arbitrul asistent, a pedepsit adversarii
Bradul Moroeni a transpirat serios pentru o victorie cu nou promovata Progresul Mătăsaru

DUMITRU CIOBANU


Stadionul din Moroeni.

Spectatori: 100.

Au marcat: Florescu (22, 49, 71), Leotescu (90) / G. Dumitrache (11, 24).

Șuturi spre poartă: 14- 8.

Șuturi pe spațiul porții: 7-2.

Cornere: 7-3.

Au arbitrat: Marian Mălău 8 - Mihaela Radu 8, Vlăduț Banu 7,5. Observator AJF: Ciprian Iugulescu.

Cartonașe galbene: Dumitrescu, Florescu, Oprescu, Al. Tudorache, Zarioiu / Dănilă, Dobre (55, 64), Ene.

Cartonaș roșu: Dobre (64).

Moroeni: Eftimie (c) - Zarioiu, Pătru, Dumitrescu - Oprescu - Călinescu, Leotescu, M. Matei (82 T. Matei), Al.Tudorache (68 Homeghi) - Iosif (76 Dragomir), Florescu. Antrenor: Florin Tudose.

Mătăsaru: Boboc (c) - V. Ghioacă, Nae, D. Dumitrache, Stănculeanu (46 Stanciu) - Câmpeanu (68 Ene), Luca (29 Fl. Popa), Dănilă, Dobre - G. Marin, G. Dumitrache (69 A. Voicu). Antrenor: Gheorghe Ene.

Surprinzător, atât pentru cei din teren, cât și pentru cei de pe margine, scorul a fost deschis de oaspeți! Ghioacă a centrat de pe dreapta, iar G. Dumitrache a reluat în poartă, din marginea careului mic, primind cadou un balon, pe respingere moale.

Pentru un timp, mingea a rămas departe de ambele porți, însă liniștea a fost întreruptă mai întâi de Iosif cu o minge în transversală (20), de șutul lui Leotescu, la colțul scurt, apărat de Boboc, după un schimb cu Călinescu (22), apoi de golul egalizator, în același minut, al lui Florescu, cu capul, din plonjon. Prima parte s-a încheiat totuși cu avantaj pentru oaspeți. Atac insistent în terenul localnicilor, Luca a pasat decisiv, și același G. Dumitrache, profitând de ezitarea in corpore a apărării, a creat avantajul echipei lui.

 

 

Florescu, golgeterul meciului

Pauza a fost sfetnicul bun, întrucât, din fază fixă, executată de M. Matei, Florescu a deviat traiectoria mingii, egalând. Au urmat iarăși minute lungi cu mingi între careurile mari, întrerupte de ratarea lui Tudorache (65) și golul lui Florescu, gazdele erau pentru prima dată în avantaj, tot la o fază fixă, cu Matei la balon.

Finalul meciului a fost dominat de localnici: în decurs de câteva secunde, Boboc a făcut față greu șutului lui Călinescu și al lui T. Matei (82), ca în final, Leotescu să stabilească scorul final, încununându-și totodată efortul inițial. Meciul a fost plăcut atât prin evoluția scorului, cât și prin dârzenia din teren. Oaspeții alcătuiesc o formație robustă, însă condiția fizică este precară.

Localnicii, de data aceasta cu echipa completă, prezența lui Leotescu și a lui Călinescu a adus un plus de viteză, au depășit ușor cele două ezitări, respectându-și blazonul. În zi de excepție a fost atacantul Florescu. Inițial, supărat de asistentul Vlăduț Radu, s- a înverșunat și mai mult, fiind golgeterul meciului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale