Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2017 00:10

Prisăcaru a acceptat cu greu eșecul de la baschet, cu Satu Mare


A A

"Sunt dezamăgit, dar sper să ne revenim!"


Puse la colț de Satu Mare, baschetbalistele de la CSM Târgoviște trebuie să salveze calificarea în meciul de joi

❚ Antrenorul Cătălin Tănase a recunoscut superioritatea echipei din Satu Mare și își cere scuze în fața suporterilor pentru acest rezultat. „Sper să găsim soluții și resurse să întoarcem situația în favoarea noastră” ❚ Un meci crucial are astăzi echipa de volei de la CSM Târgoviște, comentat de președintele Ciprian Prisăcaru. „Dacă jucătoarele vor avea aceeași atitudine din meciul cu Blaj și în duelul cu CSM București, atunci vor trece fără probleme de acest joc” ❚ „Victoria cu Blaj nu înseamnă nimic, fără a fi completată cu un succes la CSM București. Va fi un meci pe viață și pe moarte, pentru că noi în play-off am jucat de fiecare dată cu sabia deasupra capului. E bine să luăm și două puncte”, a transmis și team-managerul echipei de volei, Gabriel Boriga

COSMIN SAVA, COSTIN MIHAI


 

CSM Târgoviște a început slab seria de meciuri din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Baschet Feminin, cedând pe teren propriu cu CSM Satu Mare (51-64). Partidă în care atitudinea unor jucătoare a lăsat de dorit, lucru remarcat și de președintele Ciprian Prisăcaru. Lupta nu s-a încheiat și echipa trebuie să strângă rândurile, pentru a reuși să câștige la Satu Mare, ca mai apoi, în cazul unei victorii, să se joace meciul decisiv la Târgoviște. Partida a doua este programată pentru joi, de la ora 18.00, iar așteptările sunt foarte mari.

Tănase: „Nu ar fi o surpriză să întoarcem situația în favoarea noastră”

Cătălin Tănase a recunoscut superioritatea echipei din Satu Mare și își cere scuze în fața suporterilor pentru acest rezultat. Antrenorul CSM-ului crede că echipa lui poate întoarce soarta calificării și le cere fetelor să se regăsească, pentru a obține un rezultat bun în deplasarea de joi. „Satu Mare a arătat că a meritat să câștige, prin evoluție și prin atitudine. Sunt dezamăgit, îmi cer scuze față de publicul care a venit la sală și care ne-a încurajat pe tot parcursul meciului. Sper să găsim soluții și resurse să întoarcem situația în favoarea noastră. Am mai arătat că putem să revenim, nu ar fi o surpriză. Satu Mare pornește favorită, dar am încredere că fetele se vor regăsi și vom întoarce rezultatul.”

Prisăcaru: „Atitudinea unor jucătoare a lăsat de dorit”

Președintele clubului târgoviștean, Ciprian Prisăcaru, s-a declarat dezamăgit de evoluția unor jucătoare. Acesta speră ca echipa să-și revină și să continue parcursul bun din acest sezon, mai ales că formația din Satu Mare este una de învins, după cum spune Prisăcaru. „Sunt dezamăgit, pentru că eu consider că echipa din Satu Mare este una pe care putem să o depășim. Valoric suntem peste ele, dar în partida de duminică atitudinea unor jucătoare a lăsat de dorit. Am avut probleme mari în acest sezon, cu acea interdicție, dar am reușit să obținem rezultate bune și ar fi păcat să ne oprim chiar acum. Sunt mai mulți factori care au condus aici, oboseala, ritmul meciurilor sau lipsa soluțiilor pe banca de rezerve. Totuși, sper ca echipa să revină”.

Duel pentru locul 2 la volei

Trecând către secția de volei, CSM Târgoviște a început bine play-off-ul, reușind să obțină trei victorii din tot atâtea meciuri. Ultima a venit chiar cu liderul Alba Blaj, 3-0, la Târgoviște. Prestația din acel meci l-a mulțumit pe Ciprian Prisăcaru, bucuros că fetele și-au demonstrat valoarea, doar lipsa de atitudine le-a făcut să fie pe locul 3 acum. Urmează un nou meci tare, astăzi, în deplasare la CSM București (ora 20.00). Echipa din Capitală se află pe locul 2 în clasament, la trei puncte în fața trupei antrenate de Dragan Nesic. Victoria este importantă, iar Prisăcaru spune că echipa va învinge fără probleme, dacă va continua cu aceeași atitudine. „Așa cum am spus, echipa de volei nu duce lipsă de valoare, ci erau probleme de atitudine. Cu Alba Blaj, fetele au arătat atitudine și s-au impus. Până acum, lipsa de atitudine a făcut să fim doar pe locul 3. Sunt convins că echipa o să arate din ce în ce mai bine. Dacă jucătoarele vor avea aceeași atitudine în duelul cu CSM București, atunci vor trece fără probleme de acest meci”.

Boriga: „Va fi un meci pe viață și pe moarte cu CSM București”

Meciul de astăzi seamănă cu o nouă finală pentru CSM Târgoviște și este comentat cu responsabilitate inclusiv de team-managerul echipei de volei, Gabriel Boriga. „Meciul cu Blaj a fost cel mai bun din acest sezon, după cel din Supercupă, când ne-am impus în fața aceluiași adversar. Fetele s-au mobilizat exemplar, iar victoria reprezintă un balon de oxigen. Este o încununare a muncii și seriozității din ultimele luni. Această victorie nu înseamnă însă nimic, fără a fi completată cu un succes marți, la CSM București. Va fi un meci pe viață și pe moarte, pentru că noi în play-off am jucat de fiecare dată cu sabia deasupra capului. Cuvântul de ordine este victorie, iar dacă vom câștiga, avem șanse matematice de a termina pe locul 2 și vom sta doar la mâna noastră. E bine să luăm și două puncte din meciul ăsta. Până acum am câștigat 9 puncte în play-off, cu Bacău, Dinamo și Blaj, care ne-au bătut cel puțin o dată în sezonul ăsta”. Altfel, Boriga a ținut să transmită și un mesaj de susținere pentru echipa de baschet a clubului. „În sport mai apar și astfel de meciuri, în care nu-ți iese. Trebuie să fim cu toții alături în acest moment, pentru o mobilizare care să aducă o victorie la Satu Mare, după care să avem joc decisiv la Târgoviște".



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale