Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.10.2021 00:19

Spitalele Pucioasa, Moreni și Găești, chemate să caute soluții


A A

Sufocarea SJUT îngrijorează autoritățile județene

Sufocarea SJUT îngrijorează autoritățile județene

*Unitățile medicale trebuie să găsească formule pentru a crește capacitatea de internare a pacienților COVID-19!

*„Am primit asigurări că fiecare spital din județ va reuși să se doteze, în cel mai scurt timp, cu echipamentele necesare, astfel încât pacienții să poată fi tratați, cât mai repede, în cea mai apropiată instituție medical”

 

Situația epidemiologică din județul Dâmbovița, ca de altfel din toată țara, tinde să se agraveze de la o zi la alta! Pentru că Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) riscă să intre în colaps din cauza numărului mare de pacienți infectați cu Covid 19 care vin din tot județul la unitatea medicală târgovișteană,  autoritățile județene au găsit de cuviință că este momentul să  intervină și să se implice în deblocarea situației de la spital.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu prefectul județului, Aurelian Popa  s-au întâlnit la începutul acestei săptămâni cu conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, dar și cu directorii spitalelor din Pucioasa, Moreni, Găești, precum și cu primarii acestor localități care trebuie să caute soluții pentru creșterea capacității de internare a pacienților COVID-19.

,,Am avut o întâlnire cu conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște! Cea mai mare unitate medicală din județul nostru este copleșită de numărul mare al bolnavilor COVID-19 care sunt trimiși, în Târgoviște, de celelalte spitale din județ. Pentru a rezolva această situație, la solicitarea mea, împreună cu prefectul județului Dâmbovița, am avut o întâlnire la care au participat primari, reprezentanți ai primăriilor, dar și managerii spitalelor din Pucioasa, Găești și Moreni.

Pentru a nu bloca în totalitate activitatea Spitalului Județean de Urgență, am convenit împreună cu reprezentanții celor trei spitale din județ ca aceștia să ia toate măsurile necesare pentru a crește capacitatea de internare a pacienților COVID-19.  Am primit asigurări că fiecare spital din județ va reuși să se doteze, în cel mai scurt timp, cu echipamentele necesare, astfel încât pacienții să poată fi tratați, cât mai repede, în cea mai apropiată instituție medicală’’, a menționat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Marți, 19 octombrie 2021, în județul Dâmbovița s-a înregistrat un număr record de infectări cu coronavirus, respectiv 427 de cazuri nou confirmate, față de 291 în ziua precedentă.   

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A
Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței asupra Femeii
Accidentele rutiere, în statisticile Centrului Europe Direct Târgoviște
ISU Dâmbovița vrea soldați!
Peste 200 de urgențe pe zi
Zile libere pentru vaccinare
Serviciul de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile
Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Luptă permanentă pentru atragerea donatorilor de sânge
Târgoviște, un oraș curat, înainte de toate
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale